La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a la Pobla de Montornès

S'ha detingut als inquilins de l'habitatge pels delictes de tràfic de drogues i frau elèctric | Es va descobrir la plantació gràcies a un altre desmantellament fet a l'estiu
La Guàrdia Civil ha desmantellat a la Pobla de Montornès una plantació de marihuana amb gairebé 300 plantes. | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat a la Pobla de Montornès (Baix Gaià) una plantació 'indoor' de marihuana amb gairebé 300 plantes. Els agents van descobrir-la gràcies a un altre desmantellament fet a l'estiu en un habitatge proper. S'ha detingut als inquilins de la casa, als quals se'ls acusa dels delictes de tràfic de drogues i frau elèctric. Es tracta d'una parella, veïna del municipi i de nacionalitat espanyola. Tots dos han quedat en llibertat a l'espera del judici. 

 

 

La Guàrdia Civil descobreix una plantació 'indoor' de marihuana a la Pobla de Montornès

Més de 270 plantes, extractors i condicionadors. Això és el que ha trobat la Guàrdia Civil en un habitatge de la urbanització Los Almendros de la Pobla de Montornès. Els agents han desmantellat la plantació i han detingut la parella que vivia al xalet, de 48 anys i de nacionalitat espanyola. Se'ls acusa de dos delictes: tràfic de drogues i frau elèctric. A hores d'ara, es troben en llibertat a l'espera de judici, que se celebrarà al Vendrell. Un altre home del nucli familiar ha estat interrogat pels mateixos fets. 

 

Una altra investigació de l'estiu, clau per localitzar la plantació

La Guàrdia Civil ha pogut descobrir la plantació gràcies a una altra investigació, realitzada a l'estiu. En un habitatge confrontant, els agents van desmantellar una gran plantació amb més de 800 exemplars. El gos antidroga que realitzava les tasques de detecció, va mostrar-se «estranyament interessat» en l'habitatge del costat, segons fonts policials. 

 

Els agents van activar un nou dispositiu i es van posar en contacte amb l'empresa elèctrica per poder detectar el frau. En comprovar que, efectivament, es desviava electricitat, els agents van desmantellar la plantació.