GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'incendia un local comercial utilitzat per indigents a Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra ha apagat les flames i han evacuat un indigent que hi havia en el local abandonat
Han evacuat un indigent d'un incendi en un local comercial al carrer Onze de Setembre de Torredembarra | Google Maps

 

Quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de dues de la matinada, el servei d'emergències ha rebut l'alerta d'un incendi en un local comercial al municipi de Torredembarra. En arribar al lloc de l'incendi, els Bombers de la Generalitat han realitzat tasques de ventilació de fum en l'edifici que està situat el local, ja que la Policia Local del municipi havia apagat les flames. De resultes de l'incendi, cap persona ha estat ferida, però ha estat evacuada una que estava a l'interior del local.

 

 

Un indigent, evacuat en l'incendi

El local comercial que ha cremat aquesta matinada de divendres, 23 de febrer, a Torredembarra està ocupat habitualment per indigents, ja que aquest està abandonat. Tanmateix, en el moment de l'incident, només n'hi havia un, el qual ha estat evacuat del lloc, sense ferides, per la Policia Local del municipi torrenc.

 

Han cremat matalassos i diversos objectes en l'incendi de Torredembarra | Jordi Salvat

 

En aquest immoble, situat al carrer Onze de Setembre sense número del municipi del Baix Gaià, han començat a cremar diversos objectes utilitzats pels indigents que l'ocupen, com matalassos. 

 

Els Bombers de la Generalitat han enviat dues dotacions fins al lloc de l'incendi, però, en arribar, la Policia Local de Torredembarra ja havia apagat les flames que hi havia en aquest local, situat en un edifici de quatre plantes. Tanmateix, han realitzat tasques de ventilació del local afectat, així com en l'edifici, ja que ha estat afectat pel fum de l'incendi. En total, els Bombers han estat durant 45 minuts al lloc de l'incident.

 

 

També et pot interessar: