Lidl inicia la construcci贸 d'un supermercat a Torredembarra

L'empresa alemanya t茅 previst obrir per Setmana Santa de 2020
Ja han comen莽at els primers treballs per construir un gran supermercat Lidl a Torredembarra. | Gerard Recasens

 

Lidl ha comen莽at a construir un supermercat a Torredembarra que podria obrir, segons ha pogut saber BaixGai脿Diari.cat, per Setmana Santa de l'any vinent. Tot just aquesta setmana, la companyia alemanya ha iniciat els primers treballs al punt on aixecar脿 el seu supermecat: la que est脿 compresa entre els carrers de Francesc Gual i el de Joaquim Torrens.

Traduint-ho: Lidl s'instal路lar脿 al terreny que queda al costat i al darrere del restaurant McDonalds, a tocar, d'una banda, del supermercat Carrefour i, de l'altra, de les instal路lacions de l'Institut Ramon de la Torre i el parc adjacent.

Els treballs de construcci贸 acaben de comen莽ar

Fa escassos dies que els operaris han comen莽at a treballar sobre el terreny: ja s'han fet tasques de desbrossament, inspeccions t猫cniques i els primers moviments de terres. Segons ha pogut saber aquest mitj脿, tot i que la llic猫ncia de construcci贸 els permetria allargar les obres durant un any i mig, la previsi贸 que mant茅 la companyia alemanya 茅s que no s'allarguin m茅s de sis mesos.

La idea passa, doncs, per treballar al llarg de tota la tardor i l'hivern i la seva previsi贸 茅s obrir portes per Setmana Santa de 2020, que caur脿 la primera setmana completa del mes d'abril, just amb l'inici dels mesos m茅s tur铆stics a la Torre.

M茅s de 2.000 metres quadrats de supermercat

Segons la informaci贸 a la qual ha tingut acc茅s BaixGai脿Diari.cat, Lidl est脿 construint un supermercat que tindr脿 una superf铆cie total de poc m茅s de 2.100 metres quadrats. D'aquests, m茅s de 270 seran per a oficines i vora 400 per als magatzems. Els gaireb茅 1.500 restants seran de supermercat.

Adjacent a l'espai comercial, tamb茅 s'ha previst una gran 脿rea d'aparcament amb 160 places, de les quals aproximadament 140 seran per a cotxes. El supermercat, que es preveu que tingui la fa莽ana encarada al carrer de Josep Pujol, tindr脿 dues entrades rodades. Per davant, doncs, mig any perqu猫 Torredembarra aculli Lidl.

Una imatge dels primers treballs de moviment de terres al terreny on es construir脿 Lidl. | Gerard Recasens

 

"馃敶 POL脠MICA: Retiren diverses estelades penjades en fanals a la Riera de Gai脿" "馃弮 ALTAFULLA: Obertes les inscripcions per la cursa de l'1 de novembre!"