L'alcalde de Creixell Jordi Llopart es tornarà a presentar el 2019

És el batlle d'aquesta localitat del Baix Gaià des de l'any 2011
Jordi Llopart, alcalde de Creixell, vol optar a la reelecció. | Alcaldes.eu

 

L'alcalde de Creixell, Jordi Llopart (PDECat) es tornarà a presentar a la reelecció del seu càrrec a les eleccions municipals previstes per al 26 de maig de 2019. Llopart és l'alcalde d'aquesta localitat del Baix Gaià des de 2011, tot i que ja ho havia estat en un període anterior, a l'inici del mandat de 2003. Ara, es presentarà a les eleccions municipals com a cap de llista per cinquena vegada. Falta decidir el nom de la seva candidatura, tot i que anirà sota l'aixopluc del PDECat, ja sigui amb les sigles del Partit Demòcrata o bé amb les de Junts per Catalunya - Creixell.

Llopart vol tornar a ser l'alcalde de Creixell

Jordi Llopart, que actualment governa en minoria amb els altres dos edils del PDECat i una regidora de la FIC, ha anunciat la seva intenció de presentar-se de nou com a cap de llista a les eleccions municipals. Tot i que s'havia especulat amb la possibilitat que Llopart liderés una llista independent, finalment ell mateix ha explicat a 'Tarragona 21' que té intenció de concórrer als comicis amb la marca que decideixi el Partit Demòcrata Europeu Català —ja sigui la del PDECat o la de Junts per Catalunya - Creixell, que ja té registrada.

Llopart, de 61 anys, ha assegurat que té la seva llista pràcticament enllestida i que té «ganes» de repetir a l'alcaldia, que ostenta des de fa vuit anys, a més d'un període anterior a l'inici del mandat 2003-2007. Ara, caldrà veure si els regidors neoconvergents que l'han acompanyat fins ara, Sílvia Farrero i Francesc Sentís, repeteixen al capdamunt de la llista.

Els alcaldes de costa del Tarragonès, disposats a repetir

Amb la confirmació que Llopart, l'alcalde de Creixell, es torna a presentar a la reelecció, tan sols queda saber si Josep Poblet (CiU) repeteix com a candidat a l'alcaldia per setena vegada consecutiva. La resta d'alcaldes del litoral de la comarca ho faran. De sud a nord, Pere Virgili liderarà una agrupació d'electors a Roda de Berà; Llopart repetirà a Creixell; Eduard Rovira encapçalarà ERC a Torredembarra; Fèlix Alonso tornarà a ser el cap de llista d'Alternativa Altafulla; Josep Fèlix Ballesteros ja ha anunciat que es torna a presentar al capdavant del PSC tarragoní i Pere Granados, a Salou, tornarà a encapçalar la FUPS.

"La unitat de mediació de la Policia Local torrenca resol el 64% dels casos" "ATENCIÓ: Ferit un noi de 20 anys en un espectacular accident a Torredembarra"