Jordi Molinera.

El regidor altafullenc Jordi Molinera declararà el 25 d'abril al judici del procés

Ha estat citat com a testimoni al Tribunal Suprem

Jordi Molinera, regidor de l'EINA a l'Ajuntament d'Altafulla i cap de llista per aquesta formació a les eleccions municipals previstes per al pròxim 26 de maig, ha estat citat a declarar en qualitat de testimoni al Tribunal Suprem en el judici del procés, en què s'asseuen al banc dels acusats els exconsellers, l'expresidenta del Parlament i els líders socials presos des de la tardor de 2017.

Molinera ja havia estat acceptat com a testimoni, a petició de la defensa d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, per part de la sala presidida pel jutge Manuel Marchena. Ara, però, ja s'ha concretat que haurà d'anar a declarar el proper dijous, 25 d'abril, a les quatre de la tarda.

Molinera va col·laborar amb l'ANC durant la protesta del 20 de setembre de 2017

El regidor altafullenc declararà com a testimoni després d'haver viscut en primera persona, en tant que col·laborador de l'Assemblea Nacional Catalana, els fets que van tenir lloc durant la protesta davant de la Conselleria d'Economia de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, el 20 de setembre de 2017. En aquesta manifestació, diverses interlocutòries del jutge instructor, Pablo Llarena, justificaven actes de violència que fonamentaven les acusacions de rebel·lió sobre els presos independentistes

Amb Molinera, el 25 d'abril a les quatre de la tarda declararan onze persones més a petició de les defenses de Junqueras i Romeva. Així, també estan citats el mateix dia a la mateixa hora  els senadors Bernat Picornell, Miquel Àngel Estradé i Quim Ayats; l'eurodiputat Jordi Solé o persones del cercle de treball de Junqueras com Sílvia Sàbat o Lluís Juncà.

També hauran de declarar el diputat d'ERC al Parlament Jordi Orobitg, els exdiputats Teresa Vallverdú i Eduardo Reyes; el diputat a Madrid Xavier Eritja i l'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire. Amb ells, doncs, Marchena cridarà a declarar Jordi Molinera a la sala de plens del Tribunal Suprem.

També et pot interessar