Els torrencs Llorenç, Suárez i Frutos, plata als Jocs Europeus de futbol platja

El combinat ja pensa en el classificatori del Mundial, que se celebra a finals de juliol
Edu Suárez, Adri Frutos i Llorenç Gómez, amb la medalla que es van endur de Minsk. | Cedida

 

En el campionat dels Jocs Europeus celebrats a Minsk, a Bielorrússia, els tres jugadors de futbol platja torrencs, Llorenç Gómez, Edu Suárez i Adri Frutos, han obtingut la medalla de plata juntament amb la resta dels seus companys de la selecció espanyols, que des de fa anys entrena Joaquín Alonso. Tot i arribar a la final, el combinat espanyol va caure derrotat contra Portugal per 8 gols a 3. Un dels gols de la selecció espanyola, però, el va marcar Llorenç Gómez.

 

El resultat els va deixar a les portes d'emportar-se el campionat, però en comparació amb els Jocs de fa quatre anys, el resultat és d'allò més meritori: Espanya ha passat del cinquè al segon lloc. D'aquesta manera, doncs, els tres torrencs han rebut la medalla de plata.

 

Tot preparat per a la fase classificatòria del Mundial

A banda del resultat obtingut a Minsk, els darrers dies també s'ha sabut el grup en el qual ha quedat enquadrada la selecció espanyola de cara a la fase classificatòria del Mundial de Futbol Platja, que es disputarà al Paraguai la propera tardor. El combinat del qual formen part Llorenç, Suárez i Frutos es disputarà, del 17 al 29 de juliol a Moscou, la classificació pel campionat del món contra les seleccions d'Azerbaidjan, Ucraïna i Letònia.