Lou Arans, presidenta local d'ERC, nou càrrec de confiança de l'Ajuntament d'Altafulla

Formava part de la candidatura de l'EINA com a número 6
Lou Arans, tercera per la dreta, és la nova càrrec de confiança de l'Ajuntament d'Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament d'Altafulla ha nomenat la presidenta local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Lou Arans, nou càrrec de confiança del consistori. En un decret signat dies enrere per part de l'alcalde, Jordi Molinera, i que recull aquest dimarts, dia 1 d'octubre, el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), s'estableix que Arans tindrà dedicació a temps complert a les seves noves responsabilitats d'«assessorament especial», en un nomenament que té efectes des del dia 1 de setembre.

 

Va ocupar el sisè lloc de la candidatura republicana

Lou Arans és el nou càrrec de confiança de l'Ajuntament d'Altafulla i per aquesta dedicació rebrà una retribució bruta de 19.000 euros anuals. La presidenta local d'ERC, nascuda al Vendrell ara fa 43 anys i resident a Altafulla des de 2007, és mestra de professió i exercia a l'escola la Portalada des de fa quinze cursos. A més, és la propietària d'una merceria a la localitat.

 

Arans va ocupar la posició número 6 de la candidatura de l'EINA a les eleccions del passat mes de maig, i per tant va ser la primera candidata en no accedir a l'Ajuntament com a regidora —els republicans, que van guanyar les eleccions, van obtenir cinc edils. Ara, la presidenta local d'ERC exerceix ja com a càrrec de confiança al consistori.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Altafullenc
19mil del ala pa no dar ni el callo ni madrugar. Pa dar consejos estan algunos. Pais.
Mario
Y quien es esta?
Josep
A.més de regidora i funcionaris, l’Ajuntament d’Altafulla necesita Càrrecs de Confiança ???? Em sembla molt fort !!!!!