Cova dels Vergerars de Salomó

Mor un home a Salomó mentre practicava enduro

Els fets van ocórrer el vespre d'aquest dissabte

Un home ha mort en les darreres hores en un barranc del terme municipal de Salomó mentre es trobava practicant enduro. Segons informa el 'Diari de Tarragona', dos homes es trobaven practicant aquesta modalitat de motociclisme per una zona boscosa del terme municipal d'aquesta vila del Baix Gaià quan un d'ells es va accidentar. Quan tots dos intentaven rescatar la moto accidentada, a l'altre company, un home de 35 anys, li va agafar un infart i va morir.

Els familiars van donar l'alerta

Així doncs, segons relaten, els dos homes van sortir a practicar enduro pels volts de les sis de la tarda de dissabte, dia 17 d'agost. Van passar les hores i els seus familiars no en tenien notícies, de manera que cap a les dues de la matinada, ja d'aquest diumenge, van trucar als serveis d'emergències per denunciar que no en sabien res.

Paral·lelament, un grup d'amics va sortir a la seva cerca. A dos quarts de quatre de la matinada,  aquest grup va notificar als cossos de seguretat que els havien localitzat al fons d'un barranc, a la zona de la Cova dels Vergerars, al terme municipal de Salomó. En arribar-hi, els serveis d'emergències van comprovar que un d'ells estava conscient, però que l'altre, un home de 35 anys, havia mort probablement d'un infart en intentar treure la moto accidentada del barranc.

Els Bombers van evacuar el ferit i després dels tràmits judicials, cap a tres quarts de deu del matí d'aquest diumenge s'ha fet l'aixecament del cadàver, que serà sotmès a una autòpsia per determinar amb exactitud les causes de la mort.