Mossèn Josep Cabayol i Magrinyà

Dol a Tarragona per la mort de Mossèn Josep Cabayol i Magrinyà

El religiós, missioner diocesà a Ruanda, tenia 85 anys

Dol a les comarques de Tarragona per la mort de Mossèn Josep Cabayol i Magrinyà. El religiós, fill de la Riera de Gaià (Tarragonès), ha mort als 85 anys després de quasi mitja vida a Ruanda, com a missioner diocesà. Conegut i estimat a casa nostra, la missa funeral per Cabayol se celebrarà demà dimarts, 1 de desembre, a les 16.00 hores a l’església parroquial de la Riera de Gaià.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Institucions com l’Arquebisbat de Tarragona, Tarragona Missionera o l’Ajuntament del Pla de Santa Maria ja han expressat el seu condol a les xarxes socials, sentiment compartit per centenars de ciutadans i usuaris, que també han compartit el seu dolor. Els missatges, de pèsam i escalf cap a la família, destaquen sobretot la humilitat i bonhomia del mossèn, a més de la seva tasca solidària, fraternal i espiritual durant quaranta anys a l’Àfrica.

El Pla de Santa Maria, de dol

Al Pla de Santa Maria (Alt Camp) el consistori ja ha convocat una missa «pel sufragi de la seva ànima», que s’oficiarà el pròxim diumenge, 6 de desembre, a dos quarts d’una del migdia. «Lamentem el seu traspàs i expressem el nostre condol a totes les persones que se l’estimen. Al cel sigui», han expressat des de l’Ajuntament. Cabayol, precisament, va ser rector del municipi entre el 1969 i el 1979 i, el 2018, el poble el va homenatjar posant el seu nom a un carrer.


Comentaris