Tot a punt per una nova edició de la mostra 'Ranxets, la cuina a Torredembarra'

Set restaurants del municipi cuinaran els seus plats 'in situ', al mateix envelat

El proper 24 de març tindrà lloc una nova edició de la Mostra 'Ranxets, la cuina a Torredembarra' amb la participació de set restaurants del municipi: Cal Silver, Can Lluís, Gambito 1995 & Joan Morros, La Quila d'en Xavier, Las Palmeras, La Tour Danbare i Òxid. 

Els restauradors, per primera vegada, cuinaran els seus plats in situ al mateix envelat. D'aquesta manera se sumen al showcooking que cada any ofereixen els cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola mostrant com es cuina el bull a l'allipebre.

Elaboració de plats en directe

Enguany els set restaurants participants cuinaran, in situ, les seguents tapes: 

  • Arròs amb bacallà de Cal Silver
  • Caldereta de cananes de can Lluís
  • Musclos a la marinera amb patates i carxofes de Gambito 1995 & Joan Morros
  • Arròs de cananes i carxofes de La Quilla d’en Xavier
  • Fideus negres amb allioli de Las Palmeras
  • Sípia ofegada de La Tour Danbare.
  • Allipebre de pop roquer de Torredembarra d'Òxid

Programa d'activitats de la Mostra 2019

En aquesta edició, abans de la degustació, els restauradors participaran al showcooking que cada any ofereixen els cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola.

12.00 - 12.30 hores Showcooking a càrrec dels restaurants participants

A partir de les 12.30 hores Degustació de Ranxets

La venda de tiquets de la degustació seran al mateix dia a l'envelat de Cal Bofill, els quals tindran un cost de tres euros i inclouran una tapa amb beguda. Els plats de la mostra també es podran degustar durant tot el mes d'abril en els restaurants que formen part de la promoció. Tanmateix, al llarg de la jornada també hi haurà diferents activitats gratuïtes com ara un taller de cuina infantil, inflables infantils i havaneres a càrrec de la Neus Mar.

Altres activitats

L'NC espai de cuina oferirà el Taller gastronòmic Ranxets: La cuina a Torredembarra, a càrrec d'Andrea Molné. L'esdeveniment tindrà un cost de 30 euros i inclourà el sopar i l'aprenentatge de diferents receptes de plats de Ranxets. Per a inscriure's cal enviar un correu electrònic a nocuino@gmail.com o trucar al 620 702 594. 

També et pot interessar


Comentaris