El possible cas de Covid-19 al Casal d'Estiu de Torredembarra resulta negatiu

El Casal ha reprès la seva activitat amb totes les nenes i nens

El possible cas de coronavirus al Casal d'Estiu de Torredembarra ha resultat ser negatiu. Així o ha comunicat l'Ajuntament de Torredembarra, qui ha avançat també que el casal tornarà a la seva normalitat després de l'ensurt. El Casal d'Estiu torrenc, que està dirigit per la Fundació Pere Tarrés, va aturar la seva activitat la setmana passada per un possible cas de Covid-19 en un dels infants del casal, al qui se li va realitzar la prova de detecció.

Com a mesura preventiva, però, va obligar als 15 infants i els dos monitors a tornar cap a casa i començar un període d'aïllament, fins a conèixer els resultats de la prova, que ha resultat ser negativa. El protocol de prevenció del coronavirus es va activar el passat 15 de juliol a la tarda. Ràpidament, es va contactar amb les famílies dels altres infants del mateix grup de convivència i del grup de convivència d’un germà del possible afectat, per explicar que, fins a nou avís, no podrien retornar al Casal d'Estiu, a l'espera dels resultats de la prova.

En aquest sentit, el regidor de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Torredembarra, Guillem Pujol, ha demanat a la ciutadania «comprensió i paciència quan es visquin situacions d’aquest tipus».

"Obertes les inscripcions per al 3r Concurs de Poesia de la Festa Major de Roda" "Torredembarra busca nous agents voluntaris de Protecció Civil"