Benvingut al món, Joel: El nadó de Roda de Berà que ha nascut a casa seva durant el confinament

La mare i el fill han estat traslladats a l'Hospital de Santa Tecla i estan bé
Neix a casa seva en Joel | Aj. Roda de Berà

En aquests temps d'estat d'alarma i confinament, a Roda de Berà hi ha hagut una família que ha rebut una de les millors notícies possibles en aquesta època: el naixement del seu fill, en Joel. La mare, la Soraya, s'ha posat de part aquest matí a casa seva i, ajudada pel seu marit, l'Alberto, han donat la benvinguda al món al seu petit. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Neix a casa seva 

Un nou rodenc ha arribat al món. La Soraya ha donat a llum a casa seva al seu fill aquest matí amb l'ajuda del seu marit, l'Alberto, qui era membre de la Policia Local del municipi.

Els serveis d'emergències han arribat al domicili de la família de Roda de Berà quan ja havia donat a llum al petit Joel. Dues patrulles de la Policia Local rodenca acompanyades d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un vehicle d'intervenció ràpida, han comprovat l'estat de la mare i del nadó acabat de néixer.

Tots ells han estat traslladats fins a l'Hospital de Santa Tecla i, tal com explica l'Ajuntament de Roda de Berà, estan molt bé.

"🎸Un estiu complicat per als grups musicals: «Es presenta un panorama difícil»" "🚔CAÇATS AL LLOC MÉS INESPERAT: La policia de Torredembarra enxampa 34 persones"