Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra es trasllada a una nova oficina

El trasllat total s'haurà acabat a principis de juny
Les noves oficines del Departament d'Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

Aquest dilluns, dia 20 de maig, s’ha iniciat el trasllat progressiu dels diferents serveis de la regidoria d’Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra a les noves instal·lacions de l’avinguda del president Companys, número 55, que està previst que es perllongui fins a principi del mes de juny, quan ja es podrà tancar l’actual ubicació del carrer de la Muralla.

Els primers serveis que es traslladen són els d’Orientació laboral i Acollida a persones nouvingudes, la setmana vinent continuarà el servei de Psicologia municipal i el Servei d’Informació i d’Atenció a la Dona i d’aquí dues setmanes serà l’hora del personal de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès.

Les noves oficines, ubicades a l'avinguda del president Companys

Les noves oficines de la Regidoria d’Acció Social del consistori torrenc es troben ubicades a la planta entresòl del número 55 de l’avinguda del president Companys, amb entrada pròpia des de la planta baixa. En total, té una superfície construïda de 267,19 metres quadrats. Es tracta d’un local que ha estat tancat més de deu anys, des que es va construir l’edifici d’habitatges de protecció social.

L’Ajuntament de Torredembarra ha destinat 170.000 euros a la reforma del local de propietat municipal per habilitar-lo per a les tasques d’administració i atenció al públic, i a la dotació de mobiliari. Concretament, s’han instal·lat dos taulells de recepció, dos banys, una sala d’espera, una sala polivalent de reunions i deu despatxos amb atenció al públic.

En total, s'hi han situat tres despatxos de treball social, un de psicologia, dos polivalents per a personal extern, dos d’orientació a la immigració —un de doble—, un d’administració i un altre, també doble, per a tasques d’educadors. 

També et pot interessar

"ENHORABONA: La gran aventura que ha superat un tarragonina per Europa" "ELECCIONS: Toni Cruz:«Votar a Ciutadans evita un pacte entre PSC i ERC a Torredembarra»"