L'ocupa del local incendiat fa uns dies a Torredembarra punxa la llum d'un fanal

Els fets es van produir aquest dilluns a la nit
Una imatge de l'ocupa intentant punxar la llum de la via pública. | Cedida

 

Segueixen els problemes de convivència amb l'ocupa d'un local a l'avinguda del president Companys de Torredembarra, molt a prop del CAP de la localitat. Aquest divendres, 22 de febrer, es va produir un incendi a l'interior dels baixos que té ocupats aquest individu des de fa tres anys, durant els quals s'han produït molts problemes amb la comunitat de veïns. El foc va posar en alerta el veïnat a causa de l'elevada quantitat de productes inflamables que hi ha a l'interior del local. Fa anys que els veïns cerquen solucions per la sensació d'inseguretat que els genera aquesta situació.

Segons denuncien, l'home sol fer foc dins del local per escalfar-se i, divendres passat, la crema es va descontrolar fins al punt que va ser necessària la intervenció dels Bombers, en un ensurt que va fer créixer el temor entre els veïns, que apunten que a l'interior hi ha bombones de gas butà, un fet que incrementa exponencialment el perill.

Un intent de connexió il·legal a la llum d'un fanal

L'últim episodi del conflicte es va viure aquest dilluns, 25 de febrer, ja entrada la nit. Diversos veïns van poder veure com l'home, probablement sense connexió a la llum a la qual estava 'punxat' il·legalment fins del dia de l'incendi, va intentar una nova connexió il·legal. Aquest cop, tal com es pot veure, va mirar de manipular un dels fanals de l'avinguda del president Companys, situat just davant del local que ocupa, per tal de poder-s'hi connectar de forma il·legal.

La Policia Local de Torredembarra va actuar ràpidament al lloc dels fets, com tantes altres vegades, i va poder evitar que l'home punxés la llum pública. Això no ha evitat que la llum del carrer marxés aquesta nit i que, fins i tot aquest dimarts al matí, alguns veïns hagin patit manca de subministrament elèctric als seus habitatges, probablement a causa d'aquest intent de connexió il·legal.

També et pot interessar

"ÚLTIMA HORA: L'ordre de les rues de Carnaval 2019 a Torredembarra" "TERRIBLE: Mor una dona en un gravíssim accident a l'AP-7, a Tarragona"