ÚLTIMA HORA

Tallada la C-12 a Móra la Nova per un greu accident

Una pancarta d'Avui Democràcia crida l'atenció al centre de Torredembarra

La lona llueix al carrer dels Filadors des de dilluns al migdia
Una imatge de la pancarta vista des de la plaça de Mossèn Joaquim Boronat. | BaixGaiàDiari.cat.

 

A deu setmanes de les eleccions municipals de 2019, a Torredembarra ja són diversos els partits que s'han posat en marxa. Un d'ells, Avui Democràcia, ha estat el protagonista d'unes quantes converses de carrer en els darrers dies a la vila gràcies a una gran i visible pancarta que la formació ha penjat d'un balcó privat al centre de la vila.

Una gran pancarta, molt visible al centre de Torredembarra

«Avui i sempre treballem per Torredembarra», es pot llegir a la gran lona, on també hi diu «Ara, les persones i el seu dia a dia». Destaca, però, la gran fotografia de la candidata a l'alcaldia i actual regidora d'Avui Democràcia al consistori torrenc, Rosa Maria Guasch.

La pancarta, de fons vermell, assoleix de ple el seu objectiu: és molt visible i crida l'atenció dels vianants. Està situada a la cantonada del carrer dels Filadors amb el de Pere Badia i es pot veure venint des de la plaça de Mossèn Joaquim Boronat: és, doncs, en un dels punts més cèntrics de la vila. És per això que, en els darrers dies, s'ha parlat molt d'aquest cridaner mètode de propaganda preelectoral d'Avui Democràcia.

«Avui i sempre treballem per Torredembarra», diu la pancarta, amb una gran imatge de la regidora Rosa Maria Guasch. | BaixGaiàDiari.cat.

 

Avui Democràcia ja té definida la seva candidatura electoral

Fa unes setmanes, Avui Democràcia ja va escollir en assemblea la seva llista electoral. Rosa Maria Guasch tornarà a ser, com l'any 2015, la candidata a l'alcaldia i la líder d'una llista electoral cremallera pel que fa a la paritat de sexes. Així, Manel Medina serà el número 2 de la candidatura; Míriam Carrera, la tercera; Joan Busquets anirà de 4 i Yolanda Comes serà el número 5 de la llista.

També et pot interessar

"Les 5 llistes a la Pobla de Montornès per les eleccions municipals" "La CUP farà demà una «proposta per governar Torredembarra»"