pancarta d'Avui Democràcia a Torredembarra

Una pancarta d'Avui Democràcia crida l'atenció al centre de Torredembarra

La lona llueix al carrer dels Filadors des de dilluns al migdia

A deu setmanes de les eleccions municipals de 2019, a Torredembarra ja són diversos els partits que s'han posat en marxa. Un d'ells, Avui Democràcia, ha estat el protagonista d'unes quantes converses de carrer en els darrers dies a la vila gràcies a una gran i visible pancarta que la formació ha penjat d'un balcó privat al centre de la vila.

Una gran pancarta, molt visible al centre de Torredembarra

«Avui i sempre treballem per Torredembarra», es pot llegir a la gran lona, on també hi diu «Ara, les persones i el seu dia a dia». Destaca, però, la gran fotografia de la candidata a l'alcaldia i actual regidora d'Avui Democràcia al consistori torrenc, Rosa Maria Guasch.

La pancarta, de fons vermell, assoleix de ple el seu objectiu: és molt visible i crida l'atenció dels vianants. Està situada a la cantonada del carrer dels Filadors amb el de Pere Badia i es pot veure venint des de la plaça de Mossèn Joaquim Boronat: és, doncs, en un dels punts més cèntrics de la vila. És per això que, en els darrers dies, s'ha parlat molt d'aquest cridaner mètode de propaganda preelectoral d'Avui Democràcia.

pancarta d'Avui Democràcia a Torredembarra
«Avui i sempre treballem per Torredembarra», diu la pancarta, amb una gran imatge de la regidora Rosa Maria Guasch. | BaixGaiàDiari.cat.

 

Avui Democràcia ja té definida la seva candidatura electoral

Fa unes setmanes, Avui Democràcia ja va escollir en assemblea la seva llista electoral. Rosa Maria Guasch tornarà a ser, com l'any 2015, la candidata a l'alcaldia i la líder d'una llista electoral cremallera pel que fa a la paritat de sexes. Així, Manel Medina serà el número 2 de la candidatura; Míriam Carrera, la tercera; Joan Busquets anirà de 4 i Yolanda Comes serà el número 5 de la llista.

També et pot interessar


Comentaris