Apareixen pintades contra Cs, PP i Vox a Torredembarra

Ho han denunciat aquest dimarts a les xarxes socials

Aquest dimarts, 8 de gener, han aparegut diverses pintades contra Vox, Ciutadans i el PP a Torredembarra. Tal com han denunciat a través de les xarxes socials tant Ciutadans com Vox, la plaça del Castell de la Torre ha despertat amb pintades fetes amb esprai negre on es pot llegir «Vox, PP, Cs, perros facha» (sic), i una segona on diu «Vox contra la mujer».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les pintades s'han fet a la zona de les places d'aparcament reservat de la plaça, és a dir, allà on alguns dimarts, Vox munta una paradeta informativa  aprofitant el trànsit de gent que sol haver-hi coincidint amb el mercat setmanal, que se situa al pàrquing del carrer de Mañé i Flaquer, pocs metres més enllà.

Vox i Ciutadans, els primers en reaccionar

A primera hora de la tarda, la formació que a la Torre coordina Jordi Fernández ha denunciat la situació a les xarxes socials. Vox demana a l'Ajuntament de Torredembarra que esborri aquestes pintades i, a més,  explica la seva posició de defensa de derogació de la llei de la violència de gènere per incloure la violència contra les dones dins d'una nova llei que lluiti contra tota mena de violència.

Una de les pintades dirigides a Vox, el PP i Ciutadans.
Una de les pintades dirigides a Vox, el PP i Ciutadans. | Cedida

 

«Vox contra la dona» és una altra de les pintades aparegudes aquest dimarts a la plaça del Castell.
«Vox contra la dona» és una altra de les pintades aparegudes aquest dimarts a la plaça del Castell. | Cedida

 

També Ciutadans ha mostrat el seu rebuig a les pintades, una de les quals s'hi dirigeix directament. El principal grup de l'oposició a la Torre ha titllat les pintades de «feixistes» i ha demanat al consistori que s'encarregui d'esborrar-les. El seu regidor Javier Ramírez ha aprofitat per criticar l'alcalde de la vila, Eduard Rovira (ERC):