Demanen sis anys i mig de presó per un robatori violent al passeig marítim de Torredembarra

Una de les víctimes va perdre cinc dents després que li llancessin un got de vidre a la cara
Els fets van passar a l'interior d'un local del passeig marítim de Torredembarra l'any 2015 | Cedida

 

L’Audiència de Tarragona jutjarà el 21 de març un home i dues dones acusades d’un robatori amb violència i intimidació a una parella que celebrava el Cap d’Any a Torredembarra. Els fets van passar l’any 2015 a l’interior d’un establiment del passeig marítim.

 

Segons relata la fiscalia, els tres processats —juntament amb dues persones no identificades— es van apropar a la zona on hi havia un matrimoni i, «amb l'ànim evident d’obtenir un benefici patrimonial il·lícit», es van abraonar sobre l’home i li van propinar diversos cops de puny per tot el cos. A la dona també li van clavar un cop de puny que la va fer caure a terra. Tot i que s’hi va resistir, les dues acusades la van agafar fortament del cabell i la van colpejar per intentar sostreure-li la bossa de mà.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Va perdre cinc dents en la batussa

En aquest moment va entrar al local el fill de la parella, juntament amb un amic, els quals van acudir a socórrer les dues víctimes. Els tres processats van marxar corrents, però com que els dos joves els perseguien, un dels lladres va llançar un got de vidre a la cara del fill de la parella assaltada. Com a conseqüència de l’agressió, el noi va patir la fractura de diverses peces dentals i la pèrdua de cinc dents. 

 

La fiscalia sol·licita dos anys de presó per a cadascun dels tres acusats per un delicte de robatori amb violència i intimidació, i quatre anys i mig més per un delicte de lesions amb deformitat. El ministeri públic reclama una indemnització de 840 euros per al fill, més l’import que es determini en sentència per les seqüeles, i 240 euros d’indemnització per a la parella per dues faltes de lesions.

 

També et pot interessar: