Més d'un centenar de persones tallen el trànsit a la rotonda de Torredembarra

La convocatòria es repetirà els dos propers divendres

Des de les sis d'aquesta tarda, un grup de desenes de persones talla la rotonda de Torredembarra on enllacen l'autopista AP-7 i les carreteres N-340 i T-214. Ho fan en el marc d'una protesta contra l'escapçament d'aquesta rotonda, que obliga els veïns de diversos punts del Baix Gaià a desviar-se més de dos quilòmetres per fer un canvi de sentit i accedir a l'altra banda d'aquesta rotonda.

Organitzats en dues columnes, des del polígon industrial Roques Planes de Torredembarra i la urbanització altafullenca Brises del Mar, un nombrós grup de persones fa talls de trànsit en aquest punt, cosa que provoca retencions a l'autopista i les carreteres que hi conflueixen. Amb pancartes, instruments sonors i armilles, els manifestants reclamen la reobertura d'aquesta rotonda.

Centenars de persones tallen el trànsit a la rotonda de Torredembarra | Gerard Recasens

 

Picabaralles entre manifestants i amb diversos conductors

Hi ha hagut problemes en els talls a la rotonda de Torredembarra. Durant les dues hores de manifestació, s'han produït diversos petits conflictes entre els manifestants, ja que en una de les sortides es negaven a obrir el trànsit cada cinc minuts, tal com marca el permís de Trànsit i Mossos d'Esquadra. Això ha provocat discrepàncies notòries entre els mateixos manifestants.

També diversos conductors afectats per les retencions han manifestat la seva indignació a les persones que es trobaven realitzant els talls. Fins i tot han hagut d'intervenir els Mossos d'Esquadra en algunes ocasions per tal de calmar-los. La manifestació es repetirà divendres vinent, 14 de juny, entre les sis i les vuit de la tarda.

També et pot interessar

"🔴🚙 AQUESTA TARDA: Tot a punt per la manifestació a la rotonda de Torredembarra" "AGENDA: El programa del FIC-CAT 2019!"