NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Josep Viader

Música de cambra i romanticisme, protagonistes del Festival Internacional de Música d'Altafulla

El tenor Josep Viader donarà el tret de sortida al festival el pròxim 5 d'agost

Altafulla es prepara per celebrar la 32a edició del Festival Internacional de Música. Del 5 al 27 d'agost podreu gaudir de diversos concerts que us permetran apreciar la qualitat i textura de les diverses composicions musicals. Aquesta iniciativa, la qual organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Altafulla, i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona i del Consell Comarcal del Tarragonès, es durà a terme a la plaça de l'Església del municipi.

Tots els concerts se celebraran a les 22.00 hores del vespre, al bell centre del nucli antic del municipi. Tots els interessats en adquirir la vostra entrada, podeu fer-ho de manera anticipada a l'Oficina de Turisme d'Altafulla, o bé per internet, a través d'aquest enllaç. Podreu adquirir una única entrada, pel preu de 15 euros; un paquet de quatre concerts, per 49 euros; o bé l'abonament complet del Festival, per 65 euros. A més, tots aquells que disposin del Carnet Jove gaudiran d'un 50% de descompte.

Enguany, serà el tenor Josep Viader l'encarregat de posar en marxa aquesta nova edició del Festival Internacional de Música d'Altafulla. El cantant compta amb una llarga trajectòria arreu del món, com el seu debut al Carnegie Hall de Nova York o el concert al Lincoln Center dels Estats Units amb la Filharmònica de Nova York, entre molts altres. Aquest serà acompanyat per Santi Escura, compositor, orquestrador i pianista. Un artista versàtil que compta, també, amb una àmplia carrera musical arreu d'Europa.

El programa del Festival Internacional de Música d'Altafulla 2019

Dilluns 5 d'agost

— Cançons d'avui, d'ahir i de sempre. Amb Josep Viader, tenor; i Santi Escura, piano.

Dijous 8 d'agost

— Música per a dos acordions. Amb el Duo Degas: Mateja Zenzerovic, acordió; i Ander Tellería, també acordió.

Diumenge 11 d'agost

— Música de Cambra. Amb Claudi Arimany, flauta; membres de la 'Arts Symphony Orchestra'; Cristian Chivu, violí; Paul Cortese, viola; Marc Dalhuijsen, viola; i Magdalena Cristea, violoncel.

Dimarts 13 d'agost

— Música de pel·lícules. Carles & Sofia Piano Duo; Orquestra Solistes de Catalunya, amb el director Daniel Mestres.

Dimecres 21 d'agost

— Els grans romàntics. Ensemble Goffriller; Vito Imperato, violí; Giovanni Anastasi, violí; Alberto Salomon, viola; Benedetto Munzone, violoncel; i Epifanio Comis, piano.

Diumenge 25 d'agost

— De Bach a Piazzola. Fabio Gemmiti, acordió; Francesco Mariozzi, violoncel; Sandro Gemmiti, piano.

Dimarts 27 d'agost

— Caravaggio Piano Quartet. Federico Piccotti, violí, Matteto Mizera, viola, Daniel Mizera, violoncel; i Bernat Català, piano.