GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Protectora d'Animals de Torredembarra demana ajuda per fer front als danys causats pel temporal

L'entitat, que acull a prop de 500 animals, ha quedat molt malmesa per la borrasca dels darrers dies
La Protectora acull a més de 500 animals i ha demanat ajuda econòmica per fer front als danys causats pel temporal | Facebook/Ro Chy

 

La borrasca Glòria que ha atacat amb duresa durant les darreres hores la costa tarragonina, ha afectat especialment la Protectora d'Animals de Torredembarra. En un vídeo penjat a les xarxes socials es pot veure com bona part de les gàbies que acullen els gossos de l'entitat torrenca estan anegades.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Protectora d'Animals acull a prop de 500 animals, entre gats i gossos. A Facebook, s'ha fet una crida a donar-li suport, sigui econòmic o material. Asseguren que «necessiten ajuda, estan molt afectats. Es pot donar material per reconstruir les instal·lacions, o ajudar com a mà d'obra o suport econòmic». Si s'aposta per una donació, han facilitat el següent número de compte: ES40 0019 0066 5940 1002 0820, del Deutsche Bank. 

 

Així mateix, han fet un prec perquè «s'ofereixin cases d'acollida pels animals de més edat que no aguanten aquestes condicions, com gossos i gats».

 

 

La protectora de Tarragona també demana ajuda

La Protectora d'Animals de Tarragona també va fer una crida a través de Facebook demanant lones per protegir els animals. Aquesta ha estat molt ben resposta com han mostrat en un últim missatge, ensenyant totes les donacions de material que han rebut.