Quadruplica la taxa d'alcohol en accidentar-se a Torredembarra

En una primera prova va donar un resultat de 0,94 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat

El conductor d'un vehicle s'ha accidentat aquesta passada tarda de diumenge, 30 de desembre, mentre circulava pels carrers de Torredembarra. De resultes de l'incident, la persona que conduïa el turisme no ha resultat ferida, però en realitzar la prova d'alcoholèmia, ha donat un resultat positiu en el test d'alcoholèmia, gairebé quadruplicant la taxa d'alcohol permesa. Per aquest motiu, se li farà un judici ràpid.

Positiu per alcoholèmia després de tenir un accident a la Torre

Als voltants de dos quarts de set de la tarda, la Policia Local de Torredembarra va rebre l'avís de l'accident d'un vehicle que havia xocat contra la tanca de protecció del pont que va de la platja de Torredembarra cap a Clarà. De resultes d'aquest incident, el conductor del vehicle no va resultar ferit. 

En arribar al lloc de l'incident, els agents del cos policial torrenc li va realitzar una primera prova d'alcoholèmia a la persona que conduïa el cotxe. En aquest sentit, el primer resultat va donar positiu de 0,94 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat Un resultat que, gairebé, quadruplica el límit de la llei, que són els 0,25 mg/l. Tanmateix, se li va realitzar un segon test d'alcoholèmia, en què el conductor va donar un resultat positiu de 0,89 mg/l d'aire expirat. Aquest pròxim dimarts, 1 de gener, se li realitzarà un judici ràpid en el Jutjat número 5 del Vendrell.

Es tracta d'un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se supera els 0,60 mg/l, però en aquest cas, en haver-hi un accident, la taxa es rebaixa fins als 0,40 mg/l. Així doncs, el conductor que va conduir sota els efectes de l'alcohol li pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos, a més de la retirada del carnet de conduir entre un i quatre anys. 


Comentaris