NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Imatge d'una de les torres d'alta tensió que travessen el barri de Sant Jordi de Torredembarra.

Els veïns de Sant Jordi, a Torredembarra, recullen signatures contra les torres elèctriques

Exigeixen a la companyia subministradora el soterrament d'aquesta línia de tensió

L'Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi de Torredembarra ha posat en marxa aquesta mateixa setmana una recollida de signatures per protestar contra el pas d'una línia de mitja tensió que travessa el barri de dalt a baix. Els veïns demanen que es retirin les torres elèctriques que hi ha a diversos carrers de Sant Jordi, no tan sols per la molèstia estètica que poden causar, sinó pels perills que comporta el pas d'una línia elèctrica d'aquestes característiques tan a la vora dels habitatges.

Una línia elèctrica que travessa tot el barri

En concret, la línia discorre des del parc de Sant Jordi —a tocar de la Zona Esportiva Municipal, just a davant del carrer del Crisantem— fins al carrer del Clavell, a la zona més interior d'aquesta àrea urbanitzada. A punta i punta del recorregut hi ha torres elèctriques, així com també al pas de la línia, que puja pel carrer de la Viola, el carrer de la Rosa i el carrer del Gerani.

Malgrat que fa anys una de les constructores que va edificar al barri es va comprometre al soterrament d'aquesta línia, l'obra no es va arribar a executar mai. Ara, exigeixen a la companyia subministradora del fluid elèctric que es faci càrrec de soterrar la línia i de retirar, per tant, les molestes torres de mitja tensió.

Més d'un centenar de firmes recollides

Des que aquesta setmana han començat la seva campanya de recollida de signatures, els veïns de Sant Jordi ja n'han aconseguit recopilar més d'un centenar, una xifra que volen incrementar en les properes setmanes. En paral·lel, des de l'Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi de Torredembarra s'han posat en contacte amb l'Ajuntament per tal de poder anar de la mà en aquesta reclamació a la companyia elèctrica.


Comentaris

envia el comentari