Assalten de matinada dos bars del passeig marítim de Torredembarra

Els fets s'han produït amb escasses tres hores de diferència

La d'aquest dimarts, 8 de gener, ha estat una matinada d'allò més convulsa al passeig marítim de Torredembarra: s'hi han registrat dos robatoris en dos bars diferents, situats a escassos 70 metres de distància. Es tracta dels establiments Xaloquell i El Bloc. En tots dos casos, diverses dotacions de la Policia Local de la Torre, així com dels Mossos d'Esquadra, han actuat al lloc dels fets, però no han pogut practicar cap detenció.

Robatori al bar Xaloquell poc abans de la una de la matinada

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tot plegat ha passat quan faltaven pocs minuts per a tres quarts d'una de la matinada d'aquest dimarts, 8 de gener, al bar Xaloquell, que es troba a la cantonada entre el passeig de Colom i la plaça de Josep Valls Ibern de Baix a Mar. La irrupció d'un home, segons les càmeres de seguretat de l'establiment, ha fet saltar el sistema d'alarma, que ha avisat el gerent de l'establiment i també els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

A la seva arribada, els agents han trobat un dels vidres de la porta d'entrada trencats i l'establiment ja sense cap persona al seu interior. A la càmera de seguretat, però, s'hi pot veure perfectament l'actuació del presumpte lladre.

Passades les quatre de la matinada, assalten el bar El Bloc

Només tres hores més tard del primer cas, s'ha rebut un altre avís similar. Passaven molt pocs minuts de les quatre de la matinada quan el sistema d'alarmes del bar El Bloc ha avisat el propietari de l'establiment i també la Policia Local torrenca i els Mossos.

A l'arribada dels agents, novament, han trobat el vidre d'una finestra trencat, però cap persona ja a l'interior del bar, que han trobat completament regirat. Tampoc aquí s'ha pogut efectuar, doncs, cap detenció.

A l'espera de les denúncies

S'espera que durant aquest dimarts, 8 de gener, al matí, els propietaris dels dos establiments interposin la denúncia que determini què els han robat. La Policia Local de la Torre i els Mossos d'Esquadra seguiran el curs de les investigacions en els propers dies per esbrinar més detalls sobre  aquest doble assalt i la seva possible relació.