GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Diversos carrers d'Altafulla, tallats els pròxims dies per obres a la xarxa d'aigua

Els canvis no afectaran als vehicles que vulguin accedir al pàrquing Alcalde Pijuan ni tampoc als del carrer del Mar

El carrer de l'alcalde Pijuan, el del Mar, el de la Cabana i el camí del Prat d'Altafulla seran les principals vies afectades pels treballs de millora que l’Empresa Mixta d’Aigües d'Altafulla efectuarà en la calçada de la rotonda que connecta els carrers Alcalde Pijuan, del Mar, Camí de l’Hort de Pau, Via Augusta i de la Cabana des del dilluns 25 de març fins el dimecres 27.

 

La Policia Local d'Altafulla informa de diversos talls de carrer els propers dies a la vila

En aquest sentit, els carrers de l'alcalde Pijuan i el del Mar estaran tallats al trànsit en direcció al barri marítim, de manera que s’hi podrà accedir pel camí del Prat, el carrer de les Sínies i el carrer de la Cabana; mentre que la sortida dels vehicles que provinguin del barri marítim i l’estació de RENFE s’efectuarà pels carrers del Vinyet i pel camí del Prat.

 

Tot i aquests talls, la Policia Local d’Altafulla ha informat que aquests canvis en la circulació no afectaran els veïns que vulguin estacionar en el pàrquing que hi ha al carrer de l'alcalde Pijuan, ni tampoc per a aquells que visquin en aquest entorn i al carrer del Mar. Els agents municipals seran els encarregats de facilitaran el pas.

 

La Policia Local altafullenca, a disposició per a més informació

Des de l'Ajuntament d'Altafulla han explicat a través d'un comunicat que aquells veïns que necessitin més informació sobre les afectacions viàries que es poden produir durant aquests dies, caldrà que es posin en contacte amb la Policia Local al telèfon 977 65 02 80.

 

També et pot interessar