GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Tarracus, l'autèntic rei de la Cavalcada d'Altafulla

Els Reis Mags van repartir 500 peluixos de la mascota dels Jocs Mediterranis
Els Reis Mags d'Altafulla han repartit peluixos del Tarracus a les nenes i nenes. | Twitter @felixaltafulla

 

Melcior, Gaspar, Baltasar... i el Tarracus. Enguany, la Cavalcada de Reis d’Altafulla ha tingut un altre protagonista, a més dels tres Reis d’Orient i els seus patges. I és que aquest 2019 la simpàtica mascota dels Jocs Mediterranis, el Tarracus, ha tingut un especial protagonisme en la rua de l’arribada de Ses Majestats al municipi del Baix Gaià. A mitjans del mes de desembre, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, va anunciar que l’Ajuntament havia adquirit un total de 500 peluixos del Tarracus amb la intenció de repartir-los durant la Cavalcada dels Reis Mags.

 

Els Reis d'Altafulla reparteixen 500 Tarracus als infants

L’empresa responsable del marxandatge dels Jocs Mediterranis de Tarragona va oferir a tots els ajuntaments tarragonins que van ser seu de l’esdeveniment la venda dels 5.000 peluixos que no es van arribar a vendre durant la celebració de l’esdeveniment esportiu. De fet, l’Ajuntament d’Altafulla és l’únic que ha acabat comprant els ninots de la mascota dels Jocs. El preu de venda per cada peluix ha estat de dos euros, una oferta que va fer l’empresa de marxandatge Expoliencias, de Fraga.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els Reis van acabar el seu recorregut a la plaça del Pou. | Twitter @felixaltafulla

 

 

I així va ser aquest dissabte a la tarda a Altafulla. La cavalcada va començar a tres quarts de sis de la tarda des de la plaça dels Vents, a Baix a Mar, i va anar pujant fins a la plaça del Pou, davant de l’ajuntament. Allà, els Reis van rebre personalment els nens i nenes altafullencs, que es van poder fer fotos amb ells i els van transmetre quins regals desitjaven per aquest any. Per la seva part, els tres Reis d’Orient van donar, a cada nen, una bossa amb caramels i un peluix del Tarracus —fins a esgotar-ne els 500 exemplars comprats pel consistori—.

 

Una de les altres novetats d’enguany de la Cavalcada dels Reis Mags a Altafulla han sigut les carrosses. Aquest 2019, Melcior, Gaspar i Baltasar s’han passejat pels carrers de la vila amb les carrosses noves de trinca, adaptades als carrers de la Vila Closa d’Altafulla. La carrossa de Melcior ha sigut de color blau; la de Gaspar, groga, i la de Baltasar, rosa. Els tres carruatges duien il·luminació LED i un focus central. En total, la inversió que el consistori ha fet en la renovació de les carrosses ha sigut de 13.249 euros.