EN DIRECTE

鉀 A les portes d'una perillosa gota freda a Tarragona

Torredembarra denuncia els amos de l'antic club Lapsus pel deteriorament de la finca

Van mantenir una reuni贸 tot just la setmana passada
Una imatge de l'antic prost铆bul Lapsus, situat a la zona de les 脌mfores de Torredembarra. | Fiveprime

 

A l'Ajuntament de Torredembarra se li ha acabat la paci猫ncia. Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme del consistori, Josep Maria Guasch (ERC), a BaixGai脿Diari.cat, l'Ajuntament ha decidit actuar judicialment contra els propietaris de l'antic prost铆bul Lapsus per exigir-los que acondicionin l'espai de la finca, que es troba actualment en un estat de deteriorament i de brut铆cia considerable. El Lapsus, ara abandonat, es troba a tocar de l'antiga carretera N-340, entre la zona de les 脌mfores i Nova Torredembarra.

 

L'actuaci贸 judicial, el darrer recurs despr茅s del cas om铆s dels amos

Al llarg dels darrers mesos, l'Ajuntament de Torredembarra havia requerit als propietaris de la finca, en diverses ocasions, que es fessin c脿rrec de la neteja i de l'adequaci贸 de l'edifici, at猫s el perill que comporta l'estat en qu猫 es troba actualment. Despr茅s de la dificultat per localitzar els amos i davant la seva no-resposta als requeriments practicats des del consistori, l'Ajuntament ha optat per la via judicial.

 

En paral路lel, per貌, fa uns dies s铆 que es va produir una trobada entre els propietaris de l'antic prost铆bul i l'Ajuntament. Malgrat que en la cita es van comprometre a netejar el terreny en els propers mesos, el consistori mant茅 que, almenys fins que no es faci realitat aquest comprom铆s, mantindran activa la via judicial.

 

Tot i que en el passat ple ordinari el regidor del PSC i ex titular de Via P煤blica en el mandat passat, Vale Pino, va recordar a Guasch que podia actuar per la via d'una execuci贸 subsidi脿ria, l'actual regidor d'Urbanisme va explicar que el govern ha optat per la via judicial. Ja mesos enrere, es va produir una situaci贸 similar en un altre edifici emblem脿tic a tocar de l'antiga N-340: el restaurant Casa Galega, abandonat tamb茅 des de fa molts anys. En aquest cas, per貌, la neteja de l'edifici i l'adequaci贸 de la zona es va acabar resolent.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris