Torredembarra dona llum verda a la primera remesa d'ajudes al comerç per fer front a la Covid-19

El termini de sol·licituds resta obert fins al 30 de novembre
L'Ajuntament de Torredembarra destinarà 80.000 euros als ajuts al comerç | TarragonaDigital

Torredembarra ha donat llum verda a la primera remesa de subvencions dins la convocatòria destinada al sector comercial per a fer front a la Covid-19. La junta de govern local del consistori torrenc ha aprovat aquesta primera fase d'ajudes públiques que aniran destinades a l'adquisició d'equips de protecció individual i altres materials o presentacions per a fer front a la Covid-19 per un import total de 3.186,61 europs. Aquest import correspon als ajuts dirigits a dotze comerços que ja van presentar i justificar correctament despeses que la pandèmia els ha ocasionat.

Aquests primers ajuts aprovats formen part de la convocatòria de subvencions de la regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra destinada al sector comercial i de serveis del municipi que resta oberta fins al pròxim 30 de novembre, a la qual s’hi han destinat 80.000 euros.

Ordre de presentació de sol·licituds

Aquestes ajudes públiques estan destinades als següents establiments: Establiments comercials i de serveis amb atenció al públic amb una superfície menor o igual a 400 m2; establiments d’alimentació fins a 120 m2; establiments de restauració i del sector hoteler, com ara els hostals, les pensions i els càmpings sense límit de superfície; i gimnasos i espais educatius o assimilables sense límit de superfície.

Pel que fa als criteris per a atorgar els ajuts i la quantitat econòmica, el consistori ha explicat que l’ordre d’accés a la subvenció es determinarà per l’ordre de presentació de sol·licituds. S'atorgaran per ordre d'entrada en el registre general de l’Ajuntament des que l'expedient estigui complet, i en funció de l'acompliment dels requisits exigits en les bases fins a esgotar la partida. Es pot consultar tota la informació en el següent enllaç

"Torredembarra urbanitzarà un tram de l'antiga N-340 i habilitarà un carril bici" "Atenció: Torredembarra remodelarà de dalt a baix l'antiga N-340"