Es tramiten més adjudicacions de places de lloguer al pàrquing dels Filadors, a Torredembarra

A hores d'ara, encara queden places lliures, tant per a turismes com per a motocicletes
L’aparcament dels Filadors de Torredembarra obre un nou termini per adjudicar places de lloguer | cedida

 

 

Des de l’obertura, el 27 de maig, d’un nou període d’adjudicació de places de lloguer a l’aparcament dels Filadors de Torredembarra, ja s’han tramitat una vintena de peticions que se sumen a les 73 que es van concedir el passat mes de març. Tot i aquesta demanda, i segons el consistori, encara queden places lliures, tant per a cotxes com per a motocicletes.

 

 

 

Nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

D’altra banda, el regidor de Governació torrenc, José García, ha explicat també que ja han acabat les obres d’instal·lació dels diversos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. La infraestructura podrà assumir un màxim de quatre vehicles tot i que, de moment, només es posaran en marxa dos punts de subministrament.

 

A Torredembarra, les tarifes que s’han aprovat per a la recàrrega de vehicles elèctrics són: una hora, 2 euros; d’una hora i mitja a dues hores, 3 euros; i de dues a tres hores, 5 euros. Sobre aquests preus, el regidor ha manifestat que han estat pensats «per cobrir només la despesa que genera el consum elèctric» i és per aquesta raó que, «si es detecta que cal modificar-les a la baixa, es canviaran les tarifes».

 

Places d'aparcament disponibles

Tal com recorden des de l’Ajuntament de Torredembarra, per poder accedir a una plaça de lloguer cal ser persona física o jurídica, ser major d’edat i estar al dia de les obligacions tributàries amb el consistori. Les persones interessades poden dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, amb l’original i fotocòpia del DNI —o passaport, o targeta de residència—, el permís de conduir i el permís de circulació del vehicle.

 

Els preus mensuals de places de lloguer són: 38 euros, les 24 hores; i 22 euros, les 12 hores, per a turismes. I 20 euros, les 24 hores; i 12 euros, les 12 hores, per a motocicletes.