La Violeta Altafulla

Arrenca l'obra de La Violeta a Altafulla, que s'espera que acabi per Sant Martí

Els treballs es van iniciar aquest dilluns, 25 de febrer, amb les demolicions

Les obres del Casal La Violeta d'Altafulla ja estan en marxa. Els treballs per a la remodelació d'aquest casal, que s'acabarà convertint en un teatre-auditori, van començar el passat dilluns, 25 de febrer, tenen un termini d'execució d'uns set mesos i tres setmanes. 

Una inversió de vora 800.000 euros amb l'ajut del PAM de la Diputació

D'aquesta manera, doncs, s'espera que l'equipament ja es pugui fer servir coincidint amb els actes programats per la Festa Major de Sant Martí, al novembre. «No ens agrada assegurar-ho molt, perquè a les obres sempre poden sorgir complicacions, però creiem que sí que podrà arribar», ha confirmat l'alcalde de la localitat, Fèlix Alonso.

La Violeta Altafulla
Tot just aquest dilluns, 25 de febrer, arrencaven els treballs al Casal La Violeta, a Altafulla. | Gerard Recasens

La Violeta Altafulla
La nova obra de La Violeta eliminarà el 'galliner' i només hi haurà butaques de platea. | Gerard Recasens

 

La Violeta Altafulla
Una imatge de l'estat actual de les obres del casal La Violeta. | Gerard Recasens

 

La remodelació de la Violeta és un dels projectes cabdals d’aquest mandat, amb una inversió total de 798.460,85 euros amb l’IVA inclòs. D’aquests, 162.646,00 euros provenen d’una subvenció que s’emmarca dintre del Pla d’Acció Municipal 2018, que atorga la Diputació de Tarragona, i la resta, prové del romanent de tresoreria positiu del Pressupost Municipal de l’exercici 2017.

Treballs de remodelació i de reparació

Quant als treballs, la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ha destacat principalment l’aïllament tèrmic, la coberta i els serveis perquè comptaven amb «unes deficiències estructurals molt importants», i ha recordat que amb el nou projecte es complirà totes les normatives quant a la climatització, la seguretat i l’acústica. Méndez-Vigo també ha avançat que, de cara al PAM de 2019, es demanarà un ajut de 70.000 euros per equipar interiorment la nova instal·lació.

Casal La Violeta
Una imatge de l'exterior de les obres del Casal La Violeta d'Altafulla. | Gerard Recasens

 

La Violeta Altafulla
L'alcalde Fèlix Alonso i la regidora d'Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, en converses amb els responsables de l'obra. | Gerard Recasens

 

També et pot interessar


Comentaris