Col·loquen un vidre afilat a la cadira dels socorristes d'una platja a Roda

Els fets es van produir aquest diumenge, 26 d'agost, al matí
La situació en què es va trobar el vidre en qüestió. | Cedida

 

Un dels socorristes de la platja de la Costa Daurada de Roda de Berà es va endur un ensurt aquest diumenge, 26 d'agost, quan es dirigia cap al seu lloc de feina. Segons ha denunciat el jove públicament a través de les xarxes socials, tot just quan es disposava a col·locar-se sobre la cadira de vigilància, va trobar un petit vidre afilat, col·locat en un dels graons per pujar al capdamunt d'aquesta mena de cadires, que solen tenir certa alçada —per poder tenir més camp de visió i de control sobre la platja a vigilar.

Tal com es pot veure a les fotografies que ell mateix difon a través de Facebook, el vidre està col·locat en punta en un dels suports que els socorristes utilitzen per pujar i baixar de la cadira de vigilància.

Un dels socorristes denuncia la troballa, en una cadira de vigilància

En la seva publicació de denúncia a les xarxes socials, el socorrista mostra diverses imatges del succés, que podria haver suposat una ferida important al peu per a qualsevol dels membres de l'equip de socorrisme de la platja rodenca de la Costa Daurada.

A més, hi adjunta la següent reflexió: «Puc entendre que entre socorrista i usuari de la platja pot haver-hi certes diferències quant a normativa i, de vegades, petites discussions que es generen. Però, de veritat existeixen persones que desitgen que algú que està treballant per ajudar a la gent, es clavi aquest vidre afilat a la planta del peu? Reflexionem sobre la societat que ens està venint damunt...».

Sense cap mena de dubte, la denúncia que duu a terme aquest socorrista i, especialment, les sorprenents fotografies que publica han fet que la publicació que ha difós a Facebook hagi obtingut una gran repercussió. En les desenes de comentaris per part d'altres usuaris, destaquen les mostres de suport a l'equip de socorristes i la indignació per aquesta bretolada que podria haver significat algun disgust per als treballadors de socorrisme de la platja de la Costa Daurada de Roda de Berà.

El vidre que havien clavat a les escales d'una de les cadires de vigilància. | Cedida

 

"ATENCIÓ: La nova bèstia del Seguici Infantil de la Torre que arriba aquesta setmana" "La plataforma 'Sí a l'autovia A-7' reclama el desdoblament de l'N-340 a Torredembarra"