Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

VOX denuncia la «politització separatista» de la Festa Major de la Torre

La formació carrega contra el PSC «per no evitar aquesta situació» i aprofita per donar suport «als valents que treuen la porqueria groga»
Jordi Fernández és el coordinador de VOX a Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

VOX ha irromput amb força a Torredembarra, després d'anunciar el passat mes de juliol que es presentaran a les properes eleccions municipals. El partit que a Torredembarra dirigeix Jordi Fernández ha emès un comunicat en què ha carregat contra la «politització separatista» de la Festa Major de Santa Rosalia a la Torre. VOX no concreta més, però carrega contra el govern local, de qui diuen que «no dissimula la seva inclinació separatista, donant joc al colpisme». «El que va passar durant les festes de Torredembarra, deixant que es lluïssin llaços grocs i propaganda partidista és un clar exemple a evitar per a qualsevol governant decent, no-sectari i que compleixi la llei», diuen.

 

El PSC, al punt de mira VOX per la «politització separatista» de la Festa Major de la Torre

Per a Jordi Fernández, el líder del partit a la Torre, diu que no se sent sorprès per l'actuació del PSC en aquest assumpte. «I molt menys amb la seva equidistància entre independentistes i constitucionalistes, quan la Catalunya que se sent espanyola es troba oprimida», comenta. «El PSC, tot i estar a l'equip de govern, ha fet res per evitar la politització separatista de la Festa Major de Torredembarra? No», diuen des de VOX, que afirmen que ells ja han entregat «el formulari de denúncia perquè retirin la propaganda i les estelades dels espais públics».

 

VOX dona suport a qui arrenca «porqueria groga» a Torredembarra

Des de VOX, s'ha aprofitat el comunicat per donar suport a aquells que arrenquen «porqueria groga, és a dir, llaços grocs, que es posen impunement a la via pública mentre l'Ajuntament està de braços creuats». Tot just la tarda de la Diada Nacional de Catalunya, alguns membres de VOX i de Ciutadans van arrencar simbologia d'aquesta mena a Altafulla i a Torredembarra.

 

«Aquest sectarisme s'ha d'acabar d'una vegada per totes», ha reblat Jordi Fernández, que ha avançat que al programa electoral de l'any vinent hi constarà «erradicar qualsevol símbol separatista a edificis, carrers i zones públiques». «No hi ha d'haver por, per part dels veïns de Torredembarra, de treure la 'rojigualda' sense por a les represàlies, a ser insultats, agredits o assenyalats», acaba el comunicat.

 

 

Comentaris