Aigües d'Altafulla utilitzarà Whatsapp com a canal d'atenció al públic

Per poder-lo utilitzar, l’usuari ha d’afegir a la seva llista de contactes del telèfon mòbil el número 667 931 302

WhatsApp s’ha convertit en el canal de comunicació preferit de la ciutadania per damunt de les trucades o el correu electrònic. En pocs anys ha aconseguit estar disponible a la pràctica totalitat dels telèfons intel·ligents, sent utilitzat diàriament per milions de persones per assumptes personals i professionals. Aprofitant aquest èxit, des de l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla ha obert un nou servei per tal d'oferir noves possibilitats als seus usuaris.

Un nou canal d'atenció al públic de l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla: el Whatsapp

Per això, l’Empresa Mixta d’Aigües de la localitat ha posat en marxa un nou canal d’atenció a l’usuari a través de WhatsApp, el servei de missatgeria instantània. Aigües d’Altafulla busca d’aquesta manera ampliar el ventall de canals que posa a disposició dels veïns d’Altafulla i millorar així la seva experiència a través de la digitalització.

A través d’aquest nou canal, l’usuari podrà realitzar qualsevol gestió sobre el servei municipal de subministrament d’aigua de la companyia. D’altra banda, l’usuari podrà rebre informació de tots els serveis que la companyia posa a la seva disposició, accedint a les factures, consultant els dubtes, i especialment, col·laborant en la detecció de fuites o incidències.

Les instruccions per utilitzar el nou servei de Whatsapp

Per poder-lo utilitzar, l’usuari ha d’afegir a la seva llista de contactes del telèfon mòbil  el número 667 931 302 i ja podrà iniciar la conversa des de l’aplicació WhatsApp. Amb l’obertura de WhatsApp, Aigües d’Altafulla segueix treballant per respondre a les necessitats actuals dels seus usuaris mantenint-los constantment connectats a través de tots els canals disponibles, i apostant clarament per la digitalització, com ja es va fer en el seu dia amb la instal·lació dels telecomptadors intel·ligents.