GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Bisbal del Penedès posa un tendal al pati de la Llar d'Infants municipal

Per protegir els infants del sol a les zones d'esbarjo exteriors
El nou tendal a la Llar d'Infants de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La regidoria d’Educació de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha instal·lat un tendal al pati de la Llar d'Infants municipal per protegir els alumnes del sol a les zones exteriors d'esbarjo. És un tendal que es pot obrir o tancar depenent de la situació meteorològica. Aquesta és una nova millora que es fa a la llar d'infants, després que el passat setembre es posessin cortines noves al menjador perquè les antigues estaven en mal estat.

 

Primera reunió de la Comissió Tècnica de Valoració

També en relació a la Bisbal del Penedès, aquest dimarts 13 de novembre s'ha reunit per primer cop la Comissió Tècnica de Valoració de les prestacions econòmiques d’urgència social, un organisme que vol determinar la prescripció, la modalitat i la quantia de la prestació social per urgència que s’atorga. També s'encarregarà de fer el seguiment dels comptadors solidaris i tractar els temes urgents de l'àrea dels Serveis Socials.

 

La comissió s'ha impulsat perquè el consistori vol fer un seguiment més personalitzat de cada cas d’urgència social i, per això, farà una valoració econòmica i social, així com un pla d’ocupació i formació, adequat a cada usuari. Les decisions que es prenguin a la Comissió tècnica de valoració de les prestacions econòmiques d’urgència social seran resoltes, posteriorment, mitjançant la Junta de Govern Local.

 

Xerrada sobre les veus de dona a la literatura catalana

En l'àmbit cultural, aquest diumenge 18 de novembre a les 18.00 hores, l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC) de la Bisbal acollirà la xerrada 'Trencar el gel. Veus de dona a la literatura catalana', que anirà a càrrec de l’escriptor Jordi Puntí. Es tracta d’un acte que organitza l’Associació de dones la Roca Foradada en el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. També s'ha anunciat ja la pròxima pel·lícula del Cicle Gaudí, que es projectarà el dia 24 de novembre a les 19.00 hores al mateix Auditori Salbà del CMC. Es tracta del documental 'Petitet'.