Un monitor de ping-pong s’enfronta a 25 anys de presó per abusar de 4 menors al Vendrell

Abusava dels menors en els moments en què es quedava a soles amb ells
Els fets van tenir lloc a l'entitat La Lira Vendrellenca | google maps

Un home s’enfronta a 25 anys de presó per quatre delictes continuats d’abús sexual a menors i un delicte d’exhibicionisme. L’acusat serà jutjat el dilluns vinent, 18 de novembre, a l’Audiència Provincial de Tarragona.

                                                                 

Els fets van tenir lloc entre els anys 2015 i 2016 al municipi del Vendrell. L’acusat era monitor de ping-pong en una entitat social, La Lira Vendrellenca, on entrenava de manera voluntària en aquest esport a diversos nens menors d’edat. Els abusos sexuals els cometia aprofitant l’estona que estava a soles amb els menors. Segons relata el fiscal, va abusar sexualment de menors de 13 anys.

Van ser els pares dels menors qui van interposar les denúncies, almenys set, quan es van assabentar dels missatges que l’acusat havia enviat als seus fills. A més, també se l’acusa d’un delicte d’exhibicionisme. Pels cinc delictes, quatre d’abús sexual continuat i un per exhibicionisme, el fiscal demana un total de 25 anys de presó.

L’home, que en el moment de la detenció tenia 44 anys, ja havia sigut detingut anys enrere per fets similars, però va ser ingressat en un centre psiquiàtric. A més, sembla que havia sigut expulsat d’altres entitats esportives després que els pares denunciessin.

"PSC i PDeCAT aproven un pressupost de 13,6 milions d'euros al Consell del Baix Penedès" "♻BONA NOTÍCIA: La mesura dels mercats setmanals a Calafell en favor del medi ambient!"