GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vendrell oferirà la missa del diumenge per televisió

La iniciativa ha estat impulsada pels Amics de l'Orgue

Els vendrellencs que ho desitgin podran seguir per televisió aquest diumenge 29 de març la missa de dotze que s'oficiarà a la parròquia de Sant Salvador. Ha estat una iniciativa impulsada pels Amics de l'Orgue del Vendrell, en col·laboració amb la parròquia i amb RTV el Vendrell. La missa serà oficiada per mossèn Norbert Miracle, i l'equip dels Amics de l'Orgue s'encarregarà de gravar les imatges i enviar-les ja editades perquè s'emetin en directe a RTV el Vendrell.

 

«Ens va semblar que era una manera de donar un servei als ciutadans que volen seguir la missa», ha explicat a aquest diari Xavier Mercadé, dels Amics de l'Orgue. La missa es farà a porta tancada, i només hi haurà dins de l'església els dos càmeres i el realitzador, a més del mossèn, el vicari i el diaca. Mercadé ha afegit que, de moment, només està previst fer aquesta emissió, tot i que no es descarta que es pugui repetir durant la Setmana Santa que ja s'acosta, i que serà totalment atípica.

 

En aquest sentit, fa uns dies la Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo ja va confirmar que suspenia tots els actes de la Setmana Santa 2020, inclosa la processó del Diumenge de Rams