Star Wars

La pel·lícula estrella d'aquest Nadal arriba (per fi) als cinemes tarragonins

La nova entrega d'Star Wars s'ha convertit ja en un esdeveniment mundial que obre les portes de les festes nadalenques. OCINE ofereix des del dia 22 de desembre al 5 de gener, matinals diàries de cinema

Fem un repàs a les estrenes d'aquesta setmana a Ocine Les Gavarres. El panorama de noves pel·lícules que arriben a les sales de cinema tarragonines queda eclipsat per la gran estrena de l'any, que ja s'ha convertit en un clàssic prenadalenc: un nou capítol d'Star Wars que arriba a les sales demà dijous.

Matinals de cinema a partir d'aquest diumenge 22 de desembre

Per altra banda, arriba un altre clàssic de les festes de Nadal a Ocine Les Gavarres a partir del dia 22 de desembre. Es tracta de les sessions matinals a les que podreu assistir cada dia excepte el dia 25 i el dia 1, fins al 5 de gener de 2020. Diàriament es programaran les millors pel·lícules de la cartellera als voltants de les 12 del migdia i a preu reduït, a només 5,90€ cada entrada. 

D'aquesta manera, el multi sales tarragoní repeteix un any més la programació de sessions matinals diàries, com ja ha fet en anteriors ocasions per aquestes dates, atesa la bona acollida de públic, sobretot familiar i amb nens i nenes amb vacances escolars, que aprofiten aquests dies per anar al cinema.