La pel路l铆cula estrella d'aquest Nadal arriba (per fi) als cinemes tarragonins

La nova entrega d'Star Wars s'ha convertit ja en un esdeveniment mundial que obre les portes de les festes nadalenques. OCINE ofereix des del dia 22 de desembre al 5 de gener, matinals di脿ries de cinema

Fem un rep脿s a les estrenes d'aquesta setmana a Ocine Les Gavarres. El panorama de noves pel路l铆cules que arriben a les sales de cinema tarragonines queda eclipsat per la gran estrena de l'any, que ja s'ha convertit en un cl脿ssic prenadalenc: un nou cap铆tol d'Star Wars que arriba a les sales dem脿 dijous.

 

Matinals de cinema a partir d'aquest diumenge 22 de desembre

Per altra banda, arriba un altre cl脿ssic de les festes de Nadal a Ocine Les Gavarres a partir del dia 22 de desembre. Es tracta de les sessions matinals a les que podreu assistir cada dia excepte el dia 25 i el dia 1, fins al 5 de gener de 2020. Di脿riament es programaran les millors pel路l铆cules de la cartellera als voltants de les 12 del migdia i a preu redu茂t, a nom茅s 5,90鈧 cada entrada. 

 

D'aquesta manera, el multi sales tarragon铆 repeteix un any m茅s la programaci贸 de sessions matinals di脿ries, com ja ha fet en anteriors ocasions per aquestes dates, atesa la bona acollida de p煤blic, sobretot familiar i amb nens i nenes amb vacances escolars, que aprofiten aquests dies per anar al cinema.

Estrenes de la setmana

1 驴'Dios m铆o, pero qu茅 te hemos hecho...ahora?

Segona part d'aquesta exitosa i divertida comèdia francesa protagonitzada per Christian Clavier en el paper d'un pare de quatre germanes casades amb homes de diferents races i religions... els conflictes familiars de tal panorama intercultural s'agreguen ara que les noies es plantegen abandonar França juntament amb els seus marits. Els pares faran el possible per evitar-ho. La pel·lícula repeteix fórmula i èxit (ha esdevingut la més taquillera de l'any a França) i torna a presentar gags divertits, enginyosos i ben escrits que combaten els tòpics o directament s'hi recreen buscant la complicitat de l'espectador. L'únic problema que presenta la cinta és la sensació d'haver-la vist ja abans, perquè no aporta gairebé res a la primera part. Així i tot és sens dubte una de les comèdies estrella d'aquestes festes nadalenques.

2 'Star Wars: El ascenso de Skywalker'

Els fans estan nerviosos perquè amb aquesta nova entrega d'Star Wars es tanca la trilogia Skywalker i pel que sembla, s'obre una temporada llarga sense Star Wars als cinemes (a les plataformes VOD, l'univers continua ben viu amb 'The Mandalorian' i un parell de sèries més confirmades, una amb l'Obi-Wan Kenobi d'Ewan McGregor i una altra amb Cassian Andor, el rol de Diego Luna a Rogue One). Tot és molt críptic vers l'argument d'aquesta aventura que s'espera amb candeletes a tot el món i que arribarà a Ocine en 3D, Digital, ATMOS i Versió Original a partir d'aquest dijous 19 de desembre. Els milions de fans de la saga en garanteixen l'èxit segur. 

OCINE Les Gavarres ha programat per aquest dijous 19 de desembre una marató Star Wars a partir de les 13:00 i en la qual es podran veure els tres últims capítols de la saga, els Episodis 7, 8 i 9.