GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU√ć i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not√≠cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Angry Birds 2, estrena destacada als cinemes, entre altres novetats interessants

Encarem la recta final de l'estiu d'aquest 2019 amb una cartellera d'Ocine plena de notables pel¬∑l√≠cules que no us podeu perdre, entre elles '√Črase una vez en Hollywood', 'El Rey Leon', 'Mascotas 2' o 'Historias de miedo para contar en la oscuridad'. Aquesta setmana s'hi afegeixen aquestes novetats:

Estrenes de la setmana

1 'Infierno bajo el agua'

La setmana passada s'estrenava 'A 47 metros 2', amb quatre noies amenaçades per uns taurons terribles i sanguinaris i aquest divendres els taurons deixen pas a terribles cocodrils afamats i amb moltes ganes de matar. Dirigeix Alexandre Aja ('Reflejos', 'Piraña 3D') i produeix Sam Raimi. Es tracta d'una mescla entre terror sota l'aigua, catàstrofe ambiental i thriller claustrofòbic amb una filla que ha de rescatar el seu pare d'una casa inundada i plagada d'aquests simpàtics animalets de tres metres de llargada i amenaçants ullals. Ensurts, terror i acció pels amants del gènere.

2 'Este ni√Īo necesita aire fresco'

Basada en la infantesa del conegut còmic alemany Hape Kerkeling, aquesta pot ser una de les (amables) sorpreses de l'estiu per diversos motius: la seva directora Caroline Link va guanyar un llunyà Òscar per 'Un lugar de África', es tracta d'una tragicòmedia familiar que fa passar de la rialla a la llàgrima en segons i el nen protagonista, Julius Weckauf fa un gran paper protagonista. Després del traumàtic suicidi de la seva mare, el petit Hape tracta d'alleugerir el seu profund dolor i desconcert fent riure a les persones del seu voltant i sobreposant-se a la realitat amb positivisme i traient ferro a les situacions complicades de la vida. Una lliçó de vida en una pel·lícula tendra i emocionant.

3 'Angry Birds 2'

Si la taquilla acompanya, la segona part cada cop està més assegurada, sobretot amb productes vinculats a videojocs, còmics, aventures gràfiques o en els que l'important no és tant que passa a la pel·lícula sinó qui en són els protagonistes. És el cas d'Angry Birds, els moixonets, porquets i altres animalons que dispares amb una catapulta per ensorrar estructures. Van tenir pel·lícula pròpia, va funcionar prou bé i ara arriba la seva segona part amb noves aventures.

4 'Chicos buenos'

Pel·lícula d'aquelles a mig camí entre la comèdia purament adolescent i el cinema infantil preadolescent amb el descobriment del món adult i la iniciació al sexe com a protagonistes. Tres joves preadolescents han d'anar a la primera 'festa del petó', però no saben fer-ne. Per aprendre'n utilitzen el dron del pare d'un d'ells per espiar una parella al jardí dels veïns. El dron no sobreviu i per substituir-lo sense que el pare se n'adoni es veuen abocats a un assumpte que inclou drogues, sexe i persecucions policials. Una comèdia atrevida, divertida i sense pèls a la llengua però no apta per a nens i nenes massa joves. Recordeu 'Supersalidos' o 'La fiesta de las salchichas'? Doncs seria del mateix estil.

5 'Stuber Express'

Comèdia d'acció protagonitzada per Dave Bautista (Drax de 'Guardianes de la Galaxia') i Kumail Nanjiani. Un tranquil i educat conductor d'Uber recull un passatger que és un policia en plena missió de trobar un brutal assassí. Des d'aquest moment es veu emmig d'una desagradable i violenta experiència de la qual en vol sortir sense perdre la seva 'puntuació de 5 estrelles' i sobretot, la seva vida. Divertida, entretinguda i original sense sortir dels estereotips del gènere.