Els cinemes enceten el setembre amb la terrorífica segona part d''IT'

La tornada de les vacances és més lleugera si posem una estona de bon cinema durant el temps lliure que també és positiu reservar a l'agenda per gaudir-ne un cop torna la rutina post-estiuenca. De motius per anar fins a Les Gavarres i comprar una entrada per veure bon cinema a Ocine, no en falten. Aquí us en donem uns quants dels que podreu veure a partir d'aquest divendres dia 6 de setembre

Estrenes de la setmana

1 'It 2'

Si una cosa funciona, no la canviïs. Això han pensat els productors d''It 2' que repeteixen director (Andy Muschietti) per intentar repetir el sorprenent èxit de l'adaptació de la novel·la d'Stephen King que es va estrenar el setembre de 2017. El mal torna al poble de Derry cada 27 anys. Una raó de pes perquè es tornin a reunir els personatges que es van separar fa molts anys, després dels traumàtics fets que els van marcar per sempre. Ara són adults però hauran de retornar als records de la seva infantesa perquè el pallasso diabòlic Pennywise encarnat per Bill Skarsgård tornarà a saldar deutes pendents.

2 'Hotel Bombay'

Anthony Maras dirigeix aquesta angoixant història basada en fets reals. Relata el que va passar el novembre de 2009 a Bombai, quan un grup d'extremistes musulmans va matar de manera indiscriminada amb una sèrie d'atacs per tota la ciutat i amb un objectiu clar: l'hotel Taj, ple de turistes que van viure 15 hores de terror. La pel·lícula, rodada amb cruesa, realisme i sense filtres segueix als treballadors de l'hotel i com tracten de garantir la seguretat del nombre més gran d'atemorits hostes que poden. Protagonitzada per Dev Patel (Slumdog Millionaire) i Armie Hammer (Call me by Your Name) podria ser una de les primeres pel·lícules de la tardor a despuntar a la temporada de premis que aviat començarà.

3 'Viento de libertad'

Interessant proposta ambientada l'any 1979 a l'Alemanya Oriental en plena Guerra Freda. Dues famílies corrents ansien la llibertat de forma secreta i planegen fugir i passar a la banda Occidental del país. Per fer-ho construeixen un globus aerostàtic per fugir per aire i creuar el Mur de Berlín. Alguna cosa, però, no sortirà bé i el perill anirà en augment. Un consell si voleu veure-la: no mireu el tràiler.

4 'Vivir dos veces'

Maria Ripoll dirigeix aquesta comèdia dramàtica amb els genials Óscar Martínez i Inma Cuesta en els papers protagonistes, de pare i filla. Ell rep la notícia de què aviat perdrà la memòria per una malaltia. És per això que vol tornar a veure el seu amor de joventut abans que això passi i necessitarà l'ajuda de la seva enfeinada filla Júlia i de la seva néta Blanca. Iniciaran un viatge que servirà també per restablir una relació deteriorada pel pas del temps i la rutina.

"🎞CINEMA: Dora la Exploradora i Playmobil acaparen les estrenes d'aquesta setmana" "🎞CINEMA: Angry Birds 2, estrena destacada als cinemes, i altres novetats interessants"