«Moonwalker» torna a Ocine amb motiu del 60è aniversari de Michael Jackson

El documental recopila els vídeos musicals de l'artista nord-americà i torna a la gran pantalla després de trenta anys de la seva estrena

El documental de 39 Escalones Films, estrenat fa trenta anys, que repassa la vida, personal i artística de Michael Jackson, 'Moonwalker', torna a la gran pantalla tarragonina amb motiu del seixantè aniversari del naixement, el 29 d'agost de 1958, de l'artista creador del 'moonwalk' —el conegut ball de Jackson al qual fa referència el títol. El film es podrà veure a Ocine Tarragona el dimecres, 29 d'agost, i el dijous 30.

Michael Jackson torna a la gran pantalla per celebrar seixanta anys

El conegut com a «Rei del Pop» celebraria seixanta anys aquesta setmana i per commemorar a un dels més grans de la música, Ocine Tarragona emetrà el documental «Moonwalker» durant dos dies al seu cinema. Així doncs, aquest dimecres 29 d'agost, dia de l'aniversari de Michael Jackson, es passarà el documental a la sala 4, a les 20.30 hores. A més, el dijous, 30 d'agost, a la mateixa hora i sala, també es podrà veure el film.

El documental, dirigit per Colin Chilvers i Jerry Kramer, compta amb la participació d'actors reconeguts com Joe Pesci o del fill de John Lennon i Yoko Ono, Sean Lennon, està composta per una sèrie d'històries curtes i èxits musicals com 'ABC', 'Rock With You', 'Beat It', 'Thriller', 'Billie Jean' o 'Smooth Criminal'.

En aquest documental, el qual es va estrenar l'any 1988, s'explica l'evolució personal i artística del «Rei del Pop», començant amb el nen que va cantar d'una forma molt commovedora a l'amistat amb «Ben», passant pel jove que va convertir la seva vida en un «Thriller», fins a arribar al cantant que va arribar al cor de tot el món amb el seu tema «We are the World». Un film en què l'estrella més gran del pop s'interpreta a si mateix per a mostrar aspectes de la seva vida, els seus somnis i la seva música.