Entrada d'Ocine Tarragona a Les Gavarres

Ocine prorroga l'ús dels avantatges de la seva targeta Fidelity Plus durant tot el 2020

Les sales cinematogràfiques estan tancades des del principi de la crisi del coronavirus. L'actualitat cinematogràfica es pot seguir des de les xarxes socials d'Ocine.

La crisi del coronavirus ha tocat de ple totes les activitats lúdiques i d'oci, que han vist com les seves portes s'han abaixat completament sense data definida per a una represa de l'activitat.

Teatres i cinemes han hagut de deixar de treballar completament en paral·lel a la paralització de l'activitat econòmica i al confinament domèstic que es va decretar amb l'estat d'alarma que encara s'aplicarà a l'Estat, com a mínim fins a finals d'abril.

Nou calendari d'estrenes de cinema 2020-2021

La pandèmia del Covid-19 ha alterat el calendari cinematogràfic com feia dècades que no passava fins al punt d'haver de posposar estrenes en l'àmbit internacional que tardaran encara a veure la llum i que s'hauran de recol·locar en un calendari que es dissenya amb alguns anys d'antelació

Algunes de les pel·lícules que havien d'arribar als cinemes aquest mes d'abril i que ho faran pròximament, un cop la pandèmia hagi passat o vagi ja de baixa són   que s'estrenarà el 6 de novembre (originàriament havia d'arribar el dia 1 de maig). 'The Eternals', que es posposa pel febrer de 2021,  'Doctor Strange 2' (5 de novembre en comptes de 7 de maig, 'Top Gun Maverick', que passa del juny al 23 de desembre, 'Morbius', que passa de juliol d'enguany a març de 2021, 'Bob Esponja' que arribarà al juliol, en comptes del maig o 'Fast Furious 9' que també havíem de veure durant les pròximes setmanes i no veurem fins a l'abril de 2021.

'Un lugar tranquilo II', que ja s'estava anunciant als cinemes passa al 4 de setembre, la nova entrega de James Bond que ja hauria d'estar estrenada passa al 25 de novembre i 'Mulan', que també ja hauria de fer les delícies dels més petits, passa al 24 de juliol.

Altres pel·lícules ja estrenades aquí com  'Sonic'  o 'Onward' han vist parada la seva distribució internacional, la qual cosa previsiblement afectarà el seu nivell d'ingressos, ja que el mercat xinès, per exemple, era un dels grans objectius internacionals no complerts i que, de moment, ha deixat la trajectòria d'aquestes pel·lícules a mitges.

Ocine prorroga l'ús de punts i avantatges de la seva targeta Fidelity Plus.

Ocine ha anunciat aquesta mateixa setmana que la validesa de tots els punts i avantatges que els seus usuaris acumulen a la targeta Fidelity Plus - que es pot aconseguir a les taquilles o a través de la web, de forma gratuïta - s'allarga durant tot l'any 2020.

Així doncs, si us caducaven els punts que teníeu acumulats durant aquestes setmanes de confinament, no patiu, que els podreu fer servir igualment. Amb els punts de la Fidelity Plus d'Ocine, els espectadors aconsegueixen descomptes, entrades gratuïtes i promocions especials.

Les xarxes d'Ocine, una bona manera de seguir connectats amb el cinema

A banda de les plataformes de VOD, que aquests dies a les cases han adquirit un protagonisme especial, una manera divertida de seguir connectats amb l'actualitat cinematogràfica i a la vegada de saber curiositats i passar-ho bé amb el cinema és seguint les xarxes d'OCINE. Tant a Instagram com a Facebook, trobareu informacions, curiositats i tràilers de pel·lícules que vindran o que tots recordem i que han marcat diversos moments de les nostres vides.

  

Tan bon punt arrenqui de nou l'activitat cinematogràfica, les sales de cinema d'OCINE estaran preparades per rebre l'allau de pel·lícules que ara mateix no podem gaudir a la pantalla gran però que llavors, d'aquí a unes setmanes, podrem tornar a gaudir cada setmana i per partida doble - o triple -.