Guanyeu entrades dobles per la ‘Sessió Nadó’ de Frozen II a Ocine Les Gavarres

L'esperada pel·lícula de Disney serà la protagonista de l'última Sessió Nadó de l'any
La 'Sessió Nadó' d'aquest mes serà el dia 10 de desembre | Cedida

 

Com ja és habitual, el segon dimarts de cada mes Ocine les Gavarres obre les portes a les famílies amb bebès, perquè puguin gaudir de les millors estrenes de la gran pantalla, amb la «Sessió Nadó». Aquesta iniciativa va néixer l'any 2017 i s'ha consolidat, a causa del seu gran èxit d'espectadors. Una sessió especial dirigida a pares amb nens de menys d'un any - també s'hi pot entrar amb nens i nenes més grans - on es podrà gaudir de la projecció d'una pel·lícula de la cartellera sense la necessitat d'haver de deixar l'infant amb els avis, padrins o tiets.

 

L'esperada 'Frozen II', la pel·lícula d'aquest mes de desembre

 

Aquest mes de desembre, la pel·lícula que es podrà veure el dimarts dia 10 a partir de les 17.30 h és 'Frozen II', la seqüela de 'Frozen, El Regne del Gel', el film d'animació més taquiller de la història del cinema i guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula animada l'any 2013. Aquesta nova producció de Disney es tracta d'una pel·lícula musical i de fantasia que posa l'expectativa ben alta tant en la banda sonora com en els efectes visuals i en les seves interpretacions a la vegada que manté el mateix equip artístic i tècnic de la primera i exitosa part

 

Una experiència que combina l'oci familiar i el setè art

Quan neix un bebè les vides de les mares i els pares fan un gir, i sovint costa conciliar l'oci familiar amb la nova vida del nadó. Així que la 'Sessió Nadó' és un format ideal per a tots els cinèfils que acaben de ser pares, per tal que no es quedin sense cine durant alguns mesos. Aquestes sessions són especials i pioneres a Tarragona, ja que es realitzen amb la sala il·luminada amb una llum tènue i un so més baix, perquè els bebès estiguin tranquils i no els molesti la projecció. També es posa a disposició dels espectadors un aparcament de cotxets a l'entrada i la facilitat de poder canviar els bolquers en cas que ho necessitin, alletar-los o donar-los berenar. Aquesta experiència us permetrà compartir un moment familiar, podent atendre totes les seves necessitats del vostre bebè al mateix temps que gaudiu d'una bona pel·lícula i unes crispetes.

 

Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres | Cedida

 

Guanya entrades dobles per la Sessió Nadó de desembre

Ocine i TarragonaDigital us regalen tres invitacions dobles - adult + nadó - per a la sessió de Frozen II del dia 10 de desembre de 2019 a les 17.30 hores a Les Gavarres.

Entre tots els participants farem el sorteig de tres entrades dobles - adult + nadó -. Des del divendres 29 de novembre, fins al pròxim dijous 5 de desembre, teniu temps per participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà el dia 29 de novembre, a les 15.00 hores.

Tots aquells interessats en participar-hi, només haureu de seguir els passos que us detallem a continuació:

 

— Us feu seguidors del perfil d'Ocine i de TarragonaDigital a Instagram

— Mencioneu un amic o amiga perquè també coneguin la Sessió Nadó

— Feu like a la publicació.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

 

Teniu temps per a participar fins al 5 de desembre. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!