GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Altres actuacions castelleres del cap de setmana de Sant Joan

La diada de Baix a Mar a Torredembarra ha estat la més destacada
Els Nois de la Torre es van anotar el primer 4de7 de l'any per Sant Joan | Nois de la Torre

Més enllà de Valls i Tarragona, el cap de setmana llarg de Sant Joan ha tingut d’altres compromisos d’interès amb representació de colles del Camp de Tarragona. Torredembarra, Les Roquetes (Sant Pere de Ribes), la Bisbal del Penedès i Vila-seca han estat les places on s’han alçat més castells.

 

Gamma bàsica de set a Torredembarra

El barri de Baix a Mar de Torredembarra va viure la tarda de Sant Joan la seva diada de festa major amb la participació dels Nois de la Torre i els Castellers d’Altafulla. L’actuació va comptar amb estructures de set bàsiques per part de les dues formacions.

 

Els Nois de la Torre van completar el 3de6 amb l’agulla, el primer 4de7 de l'any i el 3de7. Per la seva banda, els Castellers d’Altafulla van signar el 2de6, el 3de7 i el 4de6. Aquesta actuació va ser el preludi del Baix Gaià Tour, que tindrà lloc a mitjans de juliol, en què les dues colles es marquen l’objectiu de fer un pas més.

 

Els Bous completen el 2de6

 

La Colla Castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès va actuar dissabte amb motiu de la festa del barri de la Plaça. Els de la camisa taronja van sortir de la diada amb dos castells de sis. Van completar el 2de6, dos intents desmuntats de 3de6 amb l’agulla i el 4de6 després d’un intent desmuntat.

 

Els Xiqüelos carreguen el 3de6

 

A les Roquetes del Garraf (Sant Pere de Ribes), els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta van tenir dissabte a la tarda una actuació discreta. La formació ebrenca va sortir de plaça amb només el 3de6 carregat, que van alçar després d’un intent desmuntat.

 

A la mateixa diada, la Jove de Sitges va descarregar el 3de7, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6 amb l’agulla; els Salats de Súria van fer el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i un intent desmuntat de 2de6; i els Castellers de les Roquetes van marxar de plaça amb el 3de6, el 2de6 i el 4de6 amb l’agulla.

 

Els Minyons es preparen per festa major

 

Més enllà del Camp de Tarragona, convé destacar l’actuació dels Minyons de Terrassa a Cornellà amb motiu de la festa major de Corpus. A una setmana de la festa major de la seva ciutat, els malves van completar el 2de8 amb folre, el 3de9 amb folre i el 5de8. A la ronda de pilars, es van anotar el pilar de 6.

 

Els Castellers de Cornellà van tenir una gran diada de festa major. Els de la camisa lila es van apuntar el 5de7, el 3de7 amb l’agulla i el 7de7. Els Castellers de la Sagrada Família van sortir de plaça amb el 3de7 aixecat per sota, el 4de7 i el 3de7.