Altres actuacions castelleres del segon cap de setmana d’agost

La Figuera, Riudoms i Castelldefels han estat les altres places on s’han vist castells
3de7 amb l'agulla descarregat pels Xiquets de Reus a la Fira de l'Avellana de Riudoms | Xiquets de Reus

Cap de setmana plàcid per la majoria de colles castelleres del país. Més enllà de Llorenç del Penedès, la Figuera, Riudoms i Castelldefels han rebut la visita d’agrupacions de la demarcació. Els registres que s’han vist han estat de set i sis pisos.

 

3de7 del Serrallo a la Figuera

Dissabte al migdia, la festa major de la Figuera (Priorat) va acollir una actuació castellera amb els Xiquets del Serrallo i els Brivalls de Cornudella. Ambdues formacions, que preparen les festes majors respectives, van aprofitar per rodar les estructures que ben aviat apujaran un pis més

 

Els Xiquets del Serrallo es van anotar el 2de6 després d’un intent desmuntat, el 5de6 i el 3de7, que va ser l’únic castell de set de la jornada. Els del barri mariner encara els queda la diada de la Canonja, prevista per aquest dissabte, abans d’afrontar Sant Magí el pròxim 19 d’agost.

 

Els Brivalls de Cornudella van sortir de la Figuera amb tres estructures de sis pisos. Els de la camisa blau marí van descarregar el 3de6 amb l’agulla, el 2de6 i el 3de6 després d’un intent desmuntat. Es van acomiadar amb un pilar de 4.

 

Gamma alta de set de Reus a Riudoms

Després d’una setmana de descans, els Xiquets de Reus van tornar a la feina. Ho van fer a Riudoms amb motiu de la Fira de l’Avellana. La colla de la capital del Baix Camp es va anotar el 3de7, el 3de7 amb l’agulla i el 4de7.

 

L’altra convidada, els Xiquets de Cambrils, va sortir de plaça amb tres castells de sis. Els de la camisa grana van completar el 3de6, el 2de6 i el 3de6 amb l’agulla.

 

L’Arboç segueix rodant castells de sis

A Castelldefels, la diada de vigília de la festa major d’estiu va rebre la visita dels Minyons de l’Arboç. Els de la camisa vermella es van anotar el 3de6 amb l’agulla com a millor estructura. La colla local, els Castellers de Castelldefels, es va apuntar el 5de6, el 4de7 i el 4de6 amb l’agulla.

 

Llorenç viu la diada a l’antiga

La matinada del 9 al 10 d’agost, Llorenç del Penedès va celebrar l’actuació a l’antiga amb els Aficionats locals. L’agrupació d’aquest municipi del Baix Penedès, que només apareix en escena un cop l’any, es va anotar el 4de6, el 5de6 a l’antiga, el 4de6 amb l’agulla, la torre de 6 després d’un intent desmuntat, un pilar de 5 i un pilar de 4.