ARA MATEIX

鉂楋笍 Un miler de persones celebren una 'rave' a tocar de les vies de l'AVE a Alcover

Any de transici贸 pels Nens del Vendrell

El 3de8 ha estat el sostre de la colla de la capital del Baix Pened猫s
El 3de8 ha estat el castell m茅s destacat del 2019 dels Nens del Vendrell | 3 Rondes

Despr茅s de tres anys ostentant la categoria de 9 pisos, els Nens del Vendrell van perdre aquesta condici贸 el 2018. La temporada actual comen莽ava amb una direcci贸 t猫cnica col路legiada i sense presses per assolir reptes m茅s enll脿 del 3de8, estructura m脿xima que han pogut oferir a les places. La colla no ha estat capa莽 de recuperar la torre de 8 amb folre i tampoc descarregar el 7de8, castell que es van anotar en la diada de Santa Teresa de l鈥檃ny passat.

 

Un 93猫 aniversari relaxat

La primera actuaci贸 important de l鈥檃ny dels Nens va ser el 2 de juny a la pla莽a Vella amb motiu del 93猫 aniversari. Els vendrellencs es van prendre la cita amb tranquil路litat i amb castells que ja havien completat amb anterioritat. Van assolir la torre de 7, el 3de8 i el 5de7.

 

Per Santa Anna arriba la cl脿ssica

El 26 de juliol 茅s el dia gran dels Nens del Vendrell amb la tradicional diada de Santa Anna. Aquell dia, a la pla莽a Vella, l鈥檃grupaci贸 de la capital del Baix Pened猫s es va anotar un 3de8 amb molta confian莽a. A la segona ronda, va arribar l鈥檈strena d鈥檜n 4de8, que se鈥檒s va obrir una mica pels pisos inferiors.

 

Per cloure una bona diada de festa major, els Nens van fer l鈥檃leta a la torre de 7, castell que aquella jornada, molts dels seus castellers, creien que podrien apujar un pis m茅s damunt d鈥檜n folre de cara a final de temporada. Per rematar la feina, van al莽ar dos pilars de 5 simultanis.

 

Santa Teresa es queda sense gamma superior de 8

A la Fira de Santa Teresa, la colla vendrellenca no va poder revalidar les estructures de la gamma alta de 8, que tenien des de la temporada 2012. Tot i l鈥檃ny de renovaci贸, els Nens van cloure la temporada amb un 3de8, un 4de8 i una torre de 7 amb molta solidesa. Un bon s铆mptoma perqu猫 puguin afrontar fites superiors a partir del 2020.

 

Estad铆stiques de la temporada 2019 (A partir del 3de7a)

3de8 8d

4de8 4d

Tde7 15d

5de7 9d

3de7a 1d

4de7a 10d+1i