Any de transició pels Nens del Vendrell

El 3de8 ha estat el sostre de la colla de la capital del Baix Penedès
El 3de8 ha estat el castell més destacat del 2019 dels Nens del Vendrell | 3 Rondes

Després de tres anys ostentant la categoria de 9 pisos, els Nens del Vendrell van perdre aquesta condició el 2018. La temporada actual començava amb una direcció tècnica col·legiada i sense presses per assolir reptes més enllà del 3de8, estructura màxima que han pogut oferir a les places. La colla no ha estat capaç de recuperar la torre de 8 amb folre i tampoc descarregar el 7de8, castell que es van anotar en la diada de Santa Teresa de l’any passat.

 

Un 93è aniversari relaxat

La primera actuació important de l’any dels Nens va ser el 2 de juny a la plaça Vella amb motiu del 93è aniversari. Els vendrellencs es van prendre la cita amb tranquil·litat i amb castells que ja havien completat amb anterioritat. Van assolir la torre de 7, el 3de8 i el 5de7.

Per Santa Anna arriba la clàssica

El 26 de juliol és el dia gran dels Nens del Vendrell amb la tradicional diada de Santa Anna. Aquell dia, a la plaça Vella, l’agrupació de la capital del Baix Penedès es va anotar un 3de8 amb molta confiança. A la segona ronda, va arribar l’estrena d’un 4de8, que se’ls va obrir una mica pels pisos inferiors.

Per cloure una bona diada de festa major, els Nens van fer l’aleta a la torre de 7, castell que aquella jornada, molts dels seus castellers, creien que podrien apujar un pis més damunt d’un folre de cara a final de temporada. Per rematar la feina, van alçar dos pilars de 5 simultanis.

Santa Teresa es queda sense gamma superior de 8

A la Fira de Santa Teresa, la colla vendrellenca no va poder revalidar les estructures de la gamma alta de 8, que tenien des de la temporada 2012. Tot i l’any de renovació, els Nens van cloure la temporada amb un 3de8, un 4de8 i una torre de 7 amb molta solidesa. Un bon símptoma perquè puguin afrontar fites superiors a partir del 2020.

Estadístiques de la temporada 2019 (A partir del 3de7a)

3de8 8d

4de8 4d

Tde7 15d

5de7 9d

3de7a 1d

4de7a 10d+1i

"🚀RESUM TEMPORADA 2019: Sant Pere i Sant Pau revalida el 2de8 amb folre" "🚀RESUM TEMPORADA 2019: Els Xiquets de Reus tornen a lluir el 3de9 amb folre"