Els Bous de la Bisbal celebren aquest diumenge la Diada Nacional

Els de la camisa taronja actuaran amb la Jove de Sitges i els Nens del Vendrell
Els Bous de la Bisbal volen repetir el 3de7 aquest diumenge | Bous de la Bisbal

La Bisbal del Penedès celebra diumenge l’actuació castellera de la Diada Nacional. Serà, a partir de les dotze del migdia, al carrer Doctor Robert, davant de la Societat Cultural Recreativa Bisbalenca. Hi participaran la colla local, els Bous, els Nens del Vendrell i la Colla Jove dels Castellers de Sitges.

Última actuació a casa dels Bous

L’actuació de la Diada Nacional serà l’últim compromís de la temporada a casa dels Bous de la Bisbal. Els de la camisa taronja es podrien tornar a plantejar el 3de7, que ja han completat en dues ocasions. Els castells de sis de gamma alta de sis i el pilar de 5 completarien el repertori de la colla bisbalenca.

 

A banda de completar el 3de7, els Bous porten el 2de6 (11 descarregats), el 5de6 (1 descarregat), el pilar de 5 (3 descarregats, el 3de6 aixecat per sota (3 descarregats), el 3de6 amb l’agulla (5 descarregats + 2 intents desmuntats), el 4de6 amb l’agulla (4 descarregats + 2 intents desmuntats), el 3de6 (3 descarregats) i el 4de6 (2 descarregats) 

Els Nens volen ampliar el ventall

La Bisbal del Penedès ha estat sempre una plaça estimada pels Nens del Vendrell. Els vendrellencs ja fa diades que passegen la clàssica de vuit i els seus castells ofereixen una qualitat excepcional. A falta de l’últim assaig, caldrà veure si la tècnica opta per fer un pas més diumenge. La colla té pendent descarregar la torre de 8 amb folre i estrenar el pilar de 6 com a reptes més immediats.

 

Fins al moment, l’agrupació de la capital del Baix Penedès ha fet la torre de 8 amb folre (1 carregada), el 3de8 (11 descarregats) i el 4de8 (9 descarregats) com a millors construccions.

 

La Jove de Sitges reapareix després de festa major

Després de la festivitat de Sant Bartomeu, la Colla Jove de Castellers de Sitges torna a la feina a la Bisbal. Els sitgetans hi aniran amb ganes d’alçar de cara a preparar els compromisos de Santa Tecla i la jornada de dissabte del Concurs de Castells.

 

Aquesta temporada, els de la camisa color vi han fet la torre de 7 (1 carregada), el 5de7 (4 descarregats) i el 4de7 amb l’agulla (2 descarregats + 1 intent desmuntat) com a millors fites.