Els Bous de la Bisbal ja fan la clàssica de set

Els de la camisa taronja han completat els dos castells bàsics de set per primera vegada al seu historial

A poc a poc, el projecte de colla castellera pròpia a la Bisbal del Penedès està donant els seus fruits. Els Bous han signat una gran campanya amb el domini del 2de6, castell que han pogut acompanyar del 3 i el 4de7 en l’última actuació del 2018 que van fer a Sant Pere de Ribes. També han aconseguit descarregar el pilar de 5.

De cara al futur, la colla bisbalenca té l’objectiu de consolidar aquestes estructures i començar a pensar més enllà. Tot i que els falta una mica més de massa social, els faria molta il·lusió poder plantejar-se un castell de set amb l’agulla al mig. A més, també han fet proves de torre de 7 després de sovintejar-la amb un pis menys.

3de7 per partida doble a l'agost

Després d’un juny i juliol amb molts castells de sis, els Bous, que es van apuntar el pilar de 5 a la diada de la Mare de Déu d’Agost, van participar en la festa major Juncosa del Montmell on van descarregar el primer 3de7. També es van anotar el 3de6 amb l’agulla, la torre de 6 i el pilar de 5.

L’endemà, a la diada de la pre-festa major dels Xicots de Vilafranca, van repetir el 3de7, castell que van acompanyar del 3de6 aixecat per sota, la torre de 6 i el pilar de 5. Va ser un cap de setmana molt productiu i el punt d’inflexió per somiar amb la clàssica de set de cara a final de temporada.

La traca final arriba a Sant Pere de Ribes

El 9 de setembre, els Bous tornaven a descarregar el 3de7 a la Diada Nacional. Després d’aquesta fita, la colla va anar a actuar a Sant Pere de Ribes el passat 20 d’octubre a fer l’última actuació de l’any. En aquesta població de la comarca del Garraf es van apuntar el millor resultat del seu historial amb el 3de7, el primer 4de7, la torre de 6 i el pilar de 5. Posaven fi a un 2018 sense cap caiguda.

Estadístiques de la temporada (A partir del 4de6 amb l’agulla)

3de7 3d

4de7 1d

Pde5 4d

2de6 13d

3de6ps 4d

5de6 1d+1id

4de6a 4d


Comentaris