Els Brivalls de Cornudella tanquen el curs amb cinc castells de set

La colla del Priorat també ha sovintejat el pilar de 5

Temporada positiva pels Brivalls de Cornudella. Fins i tot, han fet una temptativa amb el 3de7 amb l’agulla, que els ha quedat en intent.  Tot i aquesta ensopegada, els de la camisa blau marí han ampliat la xifra d’estructures de set bàsiques respecte a l’any passat.

El 2019 ha de ser consolidació pels Brivalls i de buscar l’assalt a les construccions superiors al 3de7. L’agrupació també ha de continuar mantenint la seva massa social, fet que acostuma a ser complicat en un poble petit com és Cornudella de Montsant.

Primer castell de set a casa

El 8 de juliol, els Brivalls van aconseguir descarregar el 3de7 de la temporada. Ho van fer en una actuació a casa al costat dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta. A més del 3de7, els de la camisa blau marí també van descarregar el 3de6 amb l’agulla, el 4de6 i el pilar de 5.

Els dos castells de set junts arriben a Reus

A finals de juliol, els Brivalls de Cornudella van ajuntar els dos castells de set bàsics a la diada de Santa Anna reusenca. A la plaça de la Farinera de la capital del Baix Camp, van descarregar el 3de7, el 4de7 després d’un intent desmuntat, el 3de6 amb l’agulla i el pilar de 5.

Intent de 3de7 amb l’agulla a la festa major

La diada de la festa major de Cornudella de Montsant que es va celebrar el 19 d’agost va ser molt important per la colla. A la segona ronda de l’actuació, els de la camisa blau marí van fer un intent de 3de7 amb l’agulla. Tot i no poder amb aquest castell, els cornudellencs, que ja havien fet un 3de7 de sortida, va tancar l’actuació amb el 4de6.

Tram final de temporada sense castells de set

La caiguda del 3 amb l’agulla ha hipotecat una mica el final de temporada dels Brivalls. En les sis últimes actuacions de l’any, la colla no ha pogut alçar cap castell de set i s’ha hagut de conformar amb el 2de6 i el pilar de 5 com a millors fites.

Estadístiques de la temporada (A partir del 3de6)

3de7a 1i

3de7 4d

4de7 1d+1id

Pde5 9d

2de6 8d+1id

3de6a 13d+3id

3de6 10d