Cap de setmana de plena activitat pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Dissabte seran al barri barceloní del Raval i diumenge tenen un assaig especial al local per preparar la diada del Catllar
Un 4de8 dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau aquesta temporada | Tarragona Cultura

Els Castellers de Sant Pere entren en una fase de preparació llarga de cara a la diada de Sant Magí del 19 d’agost i pensen en objectius més enllà del 3de8, castell més important d’aquesta temporada i també del seu historial. De moment, aquest cap de setmana afronten una sortida important a Barcelona i un assaig especial per preparar l’actuació de la Fira de Sant Jaume del Catllar del pròxim 21 de juliol.

Cita al Raval

Dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça de la Gardunya de Barcelona, tindrà lloc la diada de la festa major del barri del Raval. Comptarà amb la participació de Sant Pere i Sant Pau, els Castellers de Barcelona, que exerceixen de colla amfitriona i els Castellers de Cerdanyola.

 

A falta de l’últim assaig, els de la camisa verda hi volen anar amb castells de la gamma bàsica de vuit. També els interessa rodar les estructures del 2de7 i el 5de7 de cara a apujar-les un pis com més aviat possible. El pilar de 6 també és una arma segura de la colla del barri tarragoní i molt probablement en les pròximes setmanes es plantegin fer-lo de 7 damunt d’un folre.

En aquests primers mesos de temporada, les estadístiques dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau són excel·lents. Ja porten fets el 5de7 (7 descarregats), el 2de7 (6 descarregats), el 4de8 (3 descarregats), el pilar de 6 (4 descarregats) i el 3de8 (6 descarregats). Són xifres que conviden a l’optimisme per encarar nous reptes de manera immediata.

 

Assaig especial del Catllar

Diumenge, la colla del barri cooperativista no descansarà. A partir de les set de la tarda, han convocat un assaig extraordinari “Porta un amic” amb l’objectiu de preparar les estructures que duran al Catllar el pròxim 21 de juliol.

 

La diada del Catllar tindrà lloc, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de la Vila. A més de Sant Pere i Sant Pau, també hi participaran els Xiquets de Reus i els Xiquets del Serrallo.