Castells indoor a Altafulla

La diada del 45è aniversari dels Castellers d’Altafulla s’ha hagut de fer a cobert per culpa de la pluja

La pluja que ha caigut aquesta tarda a Altafulla ha obligat a traslladar la diada del 45è aniversari de la colla local al pavelló d’Esports. L’actuació que comptava amb la Joves de Valls i els Minyons de Terrassa com a colles convidades ha vist dos castells de nou, els primers que es veuen un pavelló. Tot i això, la Joves tenia l’objectiu d’ensenyar un castell net, però el mal temps els ha fet rebaixar pretensions.

La pluja fa replantejar l’actuació de la Joves

Les inclemències meteorològiques d’Altafulla no han permès a la Joves poder complir amb el programa que s’havia fixat divendres a l’assaig. Els de la camisa vermella volien completar el 2de8 net i també tenien la intenció de fer un experiment amb el 3de9 net a plaça. Tot i això, el trasllat a cobert i alguna baixa han fet canviar els objectius.

Els del carrer d’en Gassó han començat la diada altafullenca descarregant el 3de9 amb folre. A la segona ronda, han completat el 5de8, castell que diumenge que ve a la diada de la Mercè barcelonina volen apujar un pis més.  Han completat les tres rondes de castells amb un 4de8.

Un cop finalitzada la diada, els de la camisa vermella han fet una prova del 3de9 net fins a sisens i amb els dosos a quarts. La prova, que no comptava amb el suport de la xarxa com estan acostumats a assaig, ha deixat bones sensacions per part dels castellers.

De cara a la Mercè, els de Francesc Ramon es marquen descarregar el 5de9 amb folre, castell que els va quedar a mitges per Sant Fèlix. També tenen ganes de tornar a completar el 2de8 net i també hi ha una petita possibilitat que es plantegin el 3de9 net, estructura que tenen moltes ganes de portar al Concurs de Castells del pròxim 7 d’octubre.

Els Minyons fan un castell de nou

Tot i el mal temps, els Minyons de Terrassa han complert amb les previsions que portaven en cartera. Els malves s’han apuntat de sortida el 2de8 amb folre, castell que volen descarregar diumenge que ve un pis més a la Mercè. A la segona ronda, han descarregat un 3de9 amb folre una mica dinàmic. A la tercera ronda, han fet el 4de8. Per acabar, han alçat l’espadat de 6 a la ronda de pilars.

Els plans de la Mercè per la colla que dirigeixen Arnau Boada i Xavi Jurado són descarregar el 2de9 amb folre i manilles. També treballaran el 3de9 amb folre i l’agulla i el 2de8 net, dues construccions que portaven preparades a la passada diada de Sant Fèlix.

 

La gamma alta de set d’Altafulla haurà d’esperar

La sessió del 30 de setembre de Torredembarra del Concurs de Castells serà probablement l’escenari on els Castellers d’Altafulla intentin el primer castell de gamma alta de set de l’any. Pel que fa a la diada del 45è aniversari, els de Ca l’Ixart han descarregat el 5de6, el 4de7 i el 3de7. A la ronda de pilars, han completat el pilar de 5.