Les colles es roden de cara a la segona quinzena de setembre

Cap de setmana plàcid de les colles de la demarcació
El 3de8 de la Colla Joves Xiquets de Valls a Montblanc ha estat el castell més destacat del cap de setmana a la demarcació | Colla Joves Xiquets de Valls

Per segon cap de setmana consecutiu, l’activitat castellera ha estat fluixa al Camp de Tarragona. La majoria de colles han aprofitat per prendre’s un descans o fer actuacions de rodatge pensant en els compromisos importants que arribaran a partir de l’11 de setembre.

Gamma bàsica de 8 de la Joves

La diada de la Serra de Montblanc de dissabte va tenir l’atractiu de veure la Colla Joves Xiquets de Valls després de Sant Fèlix. Els de la camisa vermella, tocats encara per la caiguda del 3de9 net de Vilafranca, van descarregar el 3de8, el 4de8 després d’un intent desmuntat i el 5de7.

La colla local, els Torraires de Montblanc, va carregar el primer 3de7 de l’any. Els de la camisa grana també es van anotar el 2de6 i dos pilars de 4. Per la seva banda, els Bous de la Bisbal es van anotar el 2de6, el 5de6 i el 4de6.

Una Vella de 7 a Bràfim

La celebració de la Diada Nacional a Bràfim va confiar un any més amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els de la camisa rosada es van anotar el 4de7 amb el pilar, el 5de7, el 2de7, el 3de7 i el 4de7.

Gamma alta de 7 dels Xiquets de Reus

A la festa major de Guissona, els Xiquets de Reus es van prendre una actuació tranquil·la amb l’objectiu de preparar les diades de Terrassa i Misericòrdia de les pròximes setmanes. Els de la camisa avellana es van anotar el 5de7, el 4de7 i el 3de7 amb l’agulla.

Els Castellers de Lleida van fer dos intents desmuntats de 5de7, un intent desmuntat de 4de8 i el 3de7. Els Castellers de Badalona es van anotar el 4de7, el 3de6 amb l’agulla i el 3de7 després d’un intent desmuntat. Finalment, els Margeners de Guissona van sortir de plaça amb el 3de7, dos intents desmuntats de 4de7 i el 4de6 amb l’agulla.

El Serrallo ensopega amb el 4de7 amb l’agulla

A la Pobla de Montornès, els Xiquets del Serrallo van deixar en intent el 4de7 amb l’agulla, estructura que van provar de sortida. Els del barri mariner van redreçar l’actuació amb el 3de7, el 2de6 després d’un intent desmuntat i el 4de6 amb l’agulla.

Els Nois de la Torre van completar el 3de7, el 4de7 després d’un intent desmuntat i el 3de6 amb l’agulla. Per la seva part, els Castellers d’Altafulla van descarregar el 3de6, el 2de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Pilar de 6 de Sant Pere i Sant Pau

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van actuar a la Fira del Vi de Poboleda. Els del barri cooperativista es van apuntar el 3de7 amb l’agulla, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7. A la ronda de pilars, van completar el pilar de 6.

A la mateixa diada, també hi van ser els Brivalls de Cornudella. Els de la camisa blau marí van descarregar el 3de6 amb l’agulla, el 2de6 i el 3de6.

Els Nens porten la torre de 7 a la Bisbal

Diumenge, la celebració Diada Nacional de la Bisbal del Penedès va deixar tres castells de la gamma alta de set dels Nens del Vendrell. Els vendrellencs es van anotar la torre de 7, el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

La colla local, els Bous de la Bisbal, van descarregar el 2de6, el 5de6 i el 4de6 amb l’agulla. La Jove de Sitges es va apuntar el 3de7, el 3de6 aixecat per sota i el 4de6 amb l’agulla.

"🔴 Els Xiquets de Tarragona organitzaran 50 actes pel seu 50è aniversari" "Altres escenaris castellers del cap de setmana"